Starší přípravka A (2013)

Ročník 2010: Jihoměstské derby

Ročník 2010: Jihoměstské derby
Po vydařeném herním výkonu v turnaji Ondrášovka cup jsme byli odhodláni v tomto výkonu pokračovat a opět se prezentovat dobrým fotbalem. Tentokrát nás čekalo “Jihoměstské derby” proti FK Dukla JM.
5:10
(3:7)
5.kolo v So 3.10.2020 14:00
Mikulova UMT.
Dukla JM
FC Háje
Diváci: 25,

Komentář

Začátek zápasu se nám, už jako obvykle, moc nepovedl a po první čtvrtině byl výsledek 3:3. Nepodařený vstup byl hlavně tím, že jsme se herně přizpůsobili ke hře soupeře a také tím, že soupeř postavil spíše užší hřiště. Takže celý zápas byl hlavně o osobních soubojích než o kombinaci a hledání volného prostoru.

O přestávce jsme vše rozebrali a do druhé čtvrtiny nastoupili jako vyměnění. Rychleji jsme přistupovali k hráčům Dukly a v osobních soubojích byli silnější. Poločas utkání skončil 7:3 v náš prospěch. Mohl skončit i více nebýt vynikajícího brankáře Dukly, kterému se povedlo plno skvělých zákroků.

Ve třetí a čtvrté čtvrtině už jsme soupeře k naší bráně moc nepouštěli. Soupeř měl několik nákopů, ale s většinou jsme si poradili rychlým návratem všech hráčů. Oproti tomu my jsme měli řadu střel, které né a né umístit do brány. Místy jsme se snažili i o přenesení hry, ale většinou pokus dopadl opět osobním soubojem. Zápas tím skončil 10:5 pro nás.

V šatně po zápase kluci výkon hodnotili pozitivně. Jako hlavní plusy jmenovali bojovnost, důraz v osobních soubojích, rychlé obsazování hráčů a přepínání mezi útočnou a obranou fází. Dále jsme se shodli, že v zápase moc kombinace nebylo a v dalších trénincích je potřeba hodně zapracovat na prvním doteku s míčem a střelbě.

Děkujeme všem rodičům i zraněným hráčům, kteří nás chodí podporovat za každého počasí a těšíme se na příští utkání.


sobota 3.10.2020 | Lukáš Valenta | Přečteno: 1542

Další články