Mladší žáci B (2012)

Ročník 2009: Slepá vášnivá zaujatost

Ročník 2009: Slepá vášnivá zaujatost
Úvod: Když jste na dně, nemůžete už klesnout níž. Pomyslné dno, co se týče týmové součinnosti, pro mě byl minulý zápas s Počernicemi, kdy nám opravdu nevyšlo nic, nedokázali jsme si nahrát, vystřelit, ale ani na sebe promluvit (kromě několika výjimek) a přesně tomu i poté nasvědčovalo výsledné skóre. Byli jsme tichý tým, který akorát čekal, až skončí zápas. Ale jak již název napovídá – ze dna můžete jít pouze jednou cestou, a to nahoru. A to je přesně to, co se nám stalo v utkání s Újezdem Praha.
4:2
(1:1)
5.kolo v So 3.10.2020 08:30
Háje UMT.
FC Háje
SK Újezd P4
Diváci: 27,

Komentář

Stať: Zápas se hrál brzy ráno, ale jak už to bývá, únava v šatně rozhodně vidět nebyla. Většinu hráčů soupeře jsme navíc znali, jelikož trénují u nás. Nálada před zápasem tak byla znovu velmi dobrá. Rozcvička před zápasem byla již tradičně přenechána kapitánovi a jako přihlížející musím říct, že jak na minulém zápase, tak i zde byla velmi povedená a soustředěná.

První půlka zápasu byla v naší režii. Kluci velmi dobře využívali velikost hřiště a byl zde opravdu cítit chtíč zápas vyhrát. Tento chtíč pak trochu opadl, když jsme dostali gól z půlky hřiště a sami jsme se ještě nedokázali prosadit. Šancí byla ale spousta a náš tlak narůstal. Když jsme konečně dokázali dát branku, propukl na hřišti čistý fanatismus, nebo chcete-li slepá vášnivá zaujatost pro věc.

Druhá polovina průběhem z většiny kopírovala tu první, dokázali jsme v ní však zvýšit své vedení na 4 góly. Znovu zde ale byla tzv. „počernicová desetiminutovka“, ve které jsme zničehonic byli naprosto zmatení a nedokázali jsme nic vymyslet. Soupeři se nám v této době povedlo vstřelit další branku, ale na našem vítězství to již nic nezměnilo.

Závěr: Kluci ukázali, a hlavně sami viděli, že když táhnou za jeden provaz a makají pro tým, tak to přinese své ovoce. Přístup a nasazení v tomto utkání byl skvělý, a doufám, že v tom budeme pokračovat. Znovu na závěr musím poděkovat fans, kteří vytvořili skvělou kulisu a prožívali okamžiky s námi.


sobota 3.10.2020 | Pavel Rašplička | Přečteno: 1933

Další články