Mladší přípravka A

2004: 6 turnajů = 3 medaile

2004: 6 turnajů = 3 medaile
Předpřípravka 2004 absolvovala již 6 turnajů. Zde vám přinášíme stručné reportáže z každého z nich.

První halový turnaj kluků ročníku 2004 se uskutečnil 20. 11. 2010 v Říčanech.


Turnaje se zúčastnilo 9 týmů, které byly rozděleny do dvou skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým, a poté na každého čekal zápas o umístění. My jsme nasadili do každé skupiny jeden tým.


Háje A (Ríša Bílek, Kryštof Cibien,Kryštof Čapek, Lukáš Hadt, Dan Procházka, Roman Rozenek, Adélka a Vilém Suchánkovi)


-Bohemians 1905 - První zápas jsme sehráli s Bohemkou, která přijela na turnaj s o rok mladšími kluky. Věkový rozdíl byl znát hned od začátku, soupeře jsme k ničemu nepustili a po dvou gólech Dana jsme vyhráli 2:0. První zápas, první vítězství, málo komu se tohle povede?


-Slavie - Podobný zápas, jenže v opačném gardu. Slavie, byla o parník jinde, a zaslouženě vyhrála 7:0. Těžko se tyto zápasy hodnotí. Ten rozdíl je prostě v těchto kategoriích markantní.


-ČAFC - Ze začátku zápasu jsme inkasovali, a tato branka byla pro další průběh rozhodující. Nám se jí nepodařilo smazat, naopak jsme v průběhu obdrželi ještě jednu branku. - 2:0


-Jablonec - Pro nás hodně krutý zápas, ve kterém jsme dostali obrovskou lekci v koncovce a odnesli si prohru 5:0


-Umbro (zápas o 7. místo)- remízový zápas (1:1, opět se trefil Dan), který rozhodly až penalty, ve kterých, bylo úspěšnější domácí UMBRO.



Háje B (Miky Dinh, Matěj Feigl, Víťa Horník, Maty Hykrda, David Jedlička, Fanda Kačerovský, Vojta Polonyi, David Votoček, Jirka Vybíral)


-Umbro - Prakticky celý zápas jsme odehráli na soupeřově polovině, ale naše koncovka byla prachbídná. Jediný normální gól vstřelil Fanda, po skrumáži před brankou soupeře. Zbylé dva góly si dala soupeřova obrana sama. 3:1.


-Cholupice - Zápas, ve kterém jsme dlouho vedli o dva góly 3:1. V poslední minutě jsme se ale stále tlačili do koncovky a soupeř nás potrestal z dvou povedených brejků a vyrovnal na konečných 3:3.(Trefil se Vojta, David, Matěj F.)


-Satalice- V tomto zápase jsme potřebovali vyhrát, abychom se probojovali do finále, bohužel soupeř nám nic takového nedovolil a zaslouženě zvítězil 2:1(David).


-Jablonec(zápas o 3.místo)- Vyrovnané utkání, které musely rozhodnout až penalty, ve kterých bylo šťastnější naše družstvo, když ani jeden z našich střelců(David, Jirka, Matěj F.) se nemýlil, a tím pádem kluci získali bronzové medaile.


Konečné pořadí turnaje:1-Slavie,2-Satalice,3-Háje B,4-Jablonec,5-Cholupice,6-ČAFC,7-Umbro,8-Háje A, 9- Bohemka


Získat na vůbec prvním turnaji medaile je pro nás skvělý úspěch a povzbuzení do další práce, klukům moc děkujeme a gratulujeme!


28.11.2010 jsme odehráli turnaj v krásné hale v Radotíně. Na turnaji bylo 8 týmů ve dvou skupinách. Poprvé jsme se setkali s hřištěm, které nemělo mantinely a tak se po stranách házely auty, což našem klukům prakticky celý průběh turnaje dělalo velké problémy.


-Bohemians "B" - První zápas, ve kterém jsme předvedli naprosto trapný a naivní výkon a zaslouženě prohráli 3:0.


-Slavia "B" - Po tom co jsme se rozkoukali, nás čekala Slávie, která i přes tlak dlouho nemohla vstřelit branku. V půlce zápasu jsme ale 2x inkasovali. Na to odpověděl téměř okamžitě z přímého kopu David, ale Slavie neodpadla, a zasadila ještě jeden přesný zásah. 3:1.


-Motorlet "A" - Ani v posledním zápase jsme na soupeře nestačili a i přes bojovný výkon prohráli 2:0.


-Dukla (zápas o 7. místo) - v zápase dvou posledních týmu ze skupin jsme narazili na oddíl Dukly, která stejně jako my nehraje žádnou soutěž. Vyrovnaný zápas rozhodl dvěma góly na konci zápasu Dan a tak jsme se radovali z vítězství 3:2 a konečného sedmého místa.


Za Háje nastoupili: Miky Dinh, Matěj Feigl, Vítek Horník, Matěj Hykrda, David Jedlička, Mára Musil, Dan Procházka, David Votoček, Jirka Vybíral.


Bohužel konfrontace s týmy, které mají v minicupu za sebou již půlku sezony nám příliš nevyšla. Rozdíl není ani tak v jednotlivých dispozicích kluků, ale spíše na chápání různých herních situací. Ale tyto zkušenosti získáme v dalších turnajích.



2.1.2011 - Hned ze začátku nového roku jsme již podruhé zavítali do Říčan. Tentokráte se zúčastnilo pouze 6 týmů a turnaj byl hrán způsobem "každý s každým".


My jsme i přes problémy s marodkou do turnaje nasadili dva týmy:


Háje SOS "A": Šimon Calta, Matěj Hykrda, David Jedlička, Pavlik Jun, Dan Procházka, Vilém Suchánek, Jirka Vybíral


Tým, který svým výkonem naplnil očekávání a po zásluze získal bronzové medaile.


Háje SOS "B": (Davídek Beránek, Ríša Bílek, Kryštof Cibien, Kryštof Čapek, Lukáš Hadt, Bertík Matějka, Adélka Suchánková)


Pro půlku béčka to byl vlastně úplně první turnaj v životě, což se negativně projevilo na koncentraci a zápalu do hry.


Konečné pořadí:


1- FK Neštěmice, tým který měl velmi šikovné hráče a zaslouženě vyhrál.
2- FK Radošovice. Škoda mluvit, o hlavu větší kluci, kteří přijeli na turnaj pro ročník 2002.
3- Háje "A"
4- SK Zeleneč
5- SK UMBRO
6- Háje "B"



16.1.2011 jsme zavítali na turnaj do Modřan. Na turnaji se představilo 6 mužstev, která byla až překvapivě vyrovnaná. Jako trenéři hodnotíme tento turnaj nesmírně kladně, protože snad jako první přinesl 5 opravdu kvalitních a přínosných zápasů.
Za Háje nastoupili:
David Jedlička, Kryštof Čapek, Vítek Horník, Matěj Hykrda, Fanda Kačerovský, Mára Musil, David Votoček, Jirka Vybíral, Tomáš Křižan.


Turnaj jsme odstartovali zápasem s ČAFC a absolutně jsme ho nezvládli. Kluci byli snad ještě v posteli a byli absolutně neschopní koncentrovat se na hru. Zápas jsme prohráli 1:0, ačkoli jsme mohli prohrát a i vyšším rozdílem.


Druhý zápas nás, po silném motivačním proslovu v šatně, čekal s Meteorem. V tomto zápase jsme si napravili reputaci zlepšeným výkonem, ale lepší výsledek se bohužel nedostavil. Prohra 1:2.


Třetí zápas byl velmi krutý. Domácí Tempo jsme celý zápas k ničemu nepustili a litovali spousty neproměněných šancí. První bod nám však nebyl souzen. 5 vteřin před koncem jsme dostali branku a tak jsme po 3 zápasech neměli na svém kontě ani bod.


Reputaci jsme si začali napravovat v zápase s Dubčí. Zápas jsme absolutně ovládli, ale znovu nedokázali proměňovat šance. Výhra 1:0 absolutně neodpovídala průběhu.


Poslední zápas jsme odehráli s Benešovem. Hra byla nesmírně vyrovnaná, ale štěstí se poprvé na turnaji přiklonilo na naši stranu. Po gólech Tomáše a Davida jsme vyhráli 2:1 a zajistili si 4. místo.


Ospalým zápasem s ČAFCkou jsme tedy přišli o 3. místo. Medailí jsme se ale díky organizátorům přesto dočkali.


Na další turnaj jsme se vydali do Radotína. Zúčastnilo se osm mužstev, které byly rozděleny do dvou skupin.


Lipence 1:2 - První zápas nám již tradičně nevyšel. Po úvodní brance Tomáše jsme přestali bojovat a soupeř dvěma góly otočil skóre na svojí stranu.


Slavie 0:6 - Soupeři jsme darovali špatným výhozem úvodní gól. To nás položilo a jen jsme sledovali jak červeno-bílí přidávají další zásahy.


Satalice 1:1 - zápas o třetí místo ve skupině jsme začali mírným tlakem, ale bohužel z brejku inkasovali. Naštěstí po výborné práci Davida Fanda bodýlkem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ke konci jsme se dostali pod tlak my, ale Jirka nás dvěma povedenými zákroky podržel.


Motorlet 3:1 - Zápas o páté místo nám vyšel. Hned po úvodním hvizdu dotlačil balón do branky Mára. Nedlouho za to přidal dva góly David a bylo rozhodnuto. Kaňku na výsledku přinesla poslední minuta zápasu, kdy jsme počítali poslední vteřinky a soupeř (pro mnohé nepozorovaně) zkorigoval výsledek.



Turnaje se zúčastnili: David Beránek, Miky Dinh, Fanda Kačerovský, Tomáš Křižan, Mára Musil, Dan Procházka, David Votoček, Jirka Vybíral (brankář).



5.2. 2011 jsme odehráli turnaj v krásné hala v Radlicích. Turnaje se mělo zúčastnit 9 vybraných hráčů. Nakonec jich bylo 7 a to ještě úplně jiní než měly jet původně. Chřipka nás pravděpodobně navštívila víc, než si bylo možné představit.


Turnaje se zúčastnilo 5 týmů, hrací systém byl každý s každým 2x po 13 minutách. O jednotlivých zápasech asi nemá cenu se rozepisovat, protože celý tento turnaj bohužel nepřinesl to, co jsme od něj očekávali. Zápasy s Nuslemi a Slavií byly pouze o tom, kolik gólů skončí v naší síti. V zápasech s Meteorem jsme se vždy dlouze bránili, ale porážkám také nezabránili. Tým Motorletu přijel s o rok mladšími kluky, kteří pravděpodobně absolvovali první turnaj, a to také bylo znát. Jediné, co si zaslouží vypíchnout, jsou 4 branky našeho "brankáře" Davida ve druhém zápase s Motorletem.


Děkujeme všem za reprezentaci našeho klubu a doufáme, že příště to bude lepší.


Háje reprezentovali: David Jedlička, Pavel Jun, Vilém a Adélka Suchánkovi, Bertík Matějka, Fanda Kačerovský, Vojta Polonyi


Autoři článku: Luboš Hovorka a Jakub Reichmann


úterý 8.2.2011 | Klub | Přečteno: 2380

Další články


Rozpis zápasů / Výsledky

20.4.2024, 09:00, Xaverov UMT.
Xaverov – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
20.4.2024, 10:15, Březiněves T.
Březiněves – FC Háje
Muži A
20.4.2024, 10:30, Háje UMT.
FC Háje – Vršovice
Mladší dorost B
20.4.2024, 10:30, Újezd nad Lesy T.
Újezd n. Lesy – FC Háje
Mladší žáci A (2011)
20.4.2024, 10:45, Union Strašnice T.
Union Strašnice – FC Háje
Muži B
20.4.2024, 11:00, Xaverov UMT.
Xaverov – FC Háje
Mladší přípravka A (2015)
20.4.2024, 11:30, Nad Přehradou T.
FC Háje – Náchod
Starší žáci A (2009)
20.4.2024, 13:30, Nad Přehradou T.
FC Háje – Náchod
Starší žáci B (2010)
21.4.2024, 09:00, Braník UMT.
Braník – FC Háje
Starší přípravka B (2014)
21.4.2024, 09:00, Braník UMT.
Braník – FC Háje
Starší přípravka A (2013)
21.4.2024, 12:00, Koloděje T.
Koloděje – FC Háje
Starší přípravka A (2013)
21.4.2024, 12:00, Nad Přehradou T.
ELFA – FC Háje
Starší přípravka B (2014)
21.4.2024, 14:30, Háje T.
FC Háje – Zbraslav
Starší dorost
21.4.2024, 16:30, Horní Měcholupy UMT.
Slavia Praha – FC Háje
Mladší přípravka B (2016)
21.4.2024, 17:00, Háje T.
FC Háje – Admira
Mladší dorost A
21.4.2024, 17:00, Štěrboholy T.
Štěrboholy – FC Háje
Mladší žáci B (2012)
21.4.2024, 17:00, Nad Přehradou T.
FC Háje – ČAFC
Mladší žáci A (2011)