Mladší přípravka A (2016)

Mladší přípravka 2006 – Sk Horní Měcholupy, Háje 2005

Mladší přípravka 2006 – Sk Horní Měcholupy, Háje 2005
Jelikož hrajeme tuto soutěž na jedno hřiště a chtěli jsme, aby si zahrálo, co nejvíce hráčů, domluvili jsme se ještě na přáteláku s hájeckými 05 na druhém hřišti.
12:5
18.kolo v So 16.5.2015 13:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
H. Měcholupy
Diváci: 0,

Komentář

V zápase s Horními Měcholupy jsme nejdříve všechny hráče protáčeli, po druhé čtvrtině jsme už, ale nechali stejné týmy na obou hřištích. Hráčů bylo přesně, a proto jsme neměli nikoho na střídání. Pro hráče to tedy bylo celkem náročné, na druhou stranu byli pořád na hřišti, a když potřebovali tak si odpočinuli přímo na hrací ploše.

Ve chvílích, kdy hráči opravdu chtěli a na hřišti byli v pohybu, vypadalo to velmi dobře. Často, ale bojujeme s dravostí a s chutí získat míč po ztrátě zpět. Individuálně jsme se často prosazovali a vytvářeli si mnoho šancí. Během utkání se objevila i kombinace přihrávek, jen to záviselo na pohybu všech hráčů.

Výběr místa a větší dravost. Probudit v hráčích, aby jim nebylo jedno, že dostanou branku a že každou situaci můžou obrátit ve svůj prospěch. To jsem si ze zápasu odnesl já. Kluci zase vstřelili 12 krásných branek a udělali si radost.

Děkuji našim rodičům za klidnou a pozitivní podporu během utkání. Rodiče hostů to dle mého názoru už přeháněli a jejich řvaní bylo spíše kontraproduktivní a kluky na hřišti to zbytečně rozptylovalo.

Zápasů se zúčastnili: Adam Průša, Fíla Bartoš, Fíla Klusáček, Fíla Sojka, Šíma Erdinger, Šíma Borkovec, Mára Pešír, Vojta Zlatník, David Brunovský


sobota 16.5.2015 | Jan Špinka | Přečteno: 6004

Další články