Mladší přípravka A (2016)

Mladší přípravka 2006 – Slavia Praha dívky

Mladší přípravka 2006 – Slavia Praha dívky
V sobotu dopoledne jsme se utkali s dívkami z pražské Slavie. Nominaci jsme udělali tak, aby byl zápas přínosný pro obě strany. To se myslím podařilo a sehráli jsme vyrovnané utkání, které bylo pro obě strany jen prospěšné.
7:5
19.kolo v So 23.5.2015 11:30
Schulhoffova UMT
FC Háje
Slavia dívky
Diváci: 0,

Komentář

V individuálních dovednostech je vidět u kluků jasný progres. Nastoupili zde kluci, co patří do takzvané skupiny pomaleji se učící nebo hráči, co s fotbalem začali poměrně nedávno. Je vidět, že umí všechny dovednosti jen v nižší rychlosti. Důkazem byly stahovačky Romči Pintnera. V zápase bylo vidět, že kluci ještě nezvládají držení pozic a tvoření chumlů jim pořád komplikuje plynulejší hru.

Velice mě potěšilo, že měli hráči po celou dobu utkání velkou chuť hrát. Nejaktivnější byl Matouš Petr, který jako jeden z mála, zvládal nabíhání do volného prostoru a také z toho velmi těžil. Střelecky byl velmi aktivní Filip Sojka, který přidával i přesné nahrávky. Pokud s Filipem zlepšíme pohyb na hřišti a nabíhání, bude střílet více branek, po kterých tolik touží. Když jsme se nakopávkami nezbavovali míče, kluci situace řešili velice úspěšně. To platilo hlavně u Filipa Klusáčka, Lukáše Martinů a Kuby Janovského. Tito kluci mají tendenci zbavovat se hned míče. Pokud si míč, ale převzali do pohybu, často se prosazovali.

Kluci sehráli vyrovnané utkání, které je určitě posune zase dál. Po zápase jsme si povídali a kluci měli říct, co jim v zápase šlo a co by chtěli zlepšit. Jsou k sobě velice upřímní a vědí, co jim jde a naopak, co by si přáli vylepšit.

Zápasu se zúčastnili: Lukáš Martinů, Romča Pintner, Matouš Petr, Filip Sojka, Filip Klusáček, Kuba Janovský


sobota 23.5.2015 | Jan Špinka | Přečteno: 5870

Další články