Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: První zápas na velké hřiště

Ročník 2005: První zápas na velké hřiště
Ve čtvrtek 11.1. jsme odehráli první utkání na celé hřiště, proti Tempu. Zápas se nesl v pohodové atmosféře a padlo mnoho branek.
4:7
v Čt 11.1.2018 16:15
Háje UMT
FC Háje
Tempo
Diváci: 25,

Komentář

Nastoupili jsme v rozestavení 3-5-2, kluci měli obrázek v rozestavení v mobilu, ale nijak více jsme vzhledem k času rozestavení neprobírali. Tempo bylo rychlejší a více se mu dařilo nás držet pod tlakem. Větší část zápasu se hrála na naší půlce. Věci k učení, které trénujeme pro 7+1, zde byly více na očích, zejména ty věci, které se nám ještě zcela nedaří. 

Máme těžší rozehrávku od brankáře či obránců a to z důvodu menšího pohybu bez míče. Když jsme si však udělali prostor, nabídli se, dali si balón, měli jsme velmi rychlou přechodovou část. Během pár vteřin a malého počtu doteků jsme se dokázali dostat z našeho vápna do vápna Tempa.

Párkrát jsme také otočili hru, to jsou věci, které chceme více aplikovat na jaře, s klukama se o tom více bavíme. Zatím jsme kluky ještě nechali více v dětském režimu, kdy jsme byli kolikrát i v jednom hráči vzadu a byli v útoku tři hráči Tempa, ale kluci jsou zvyklí vyjíždět.

Zápas se nám líbil, ukázal mnohé věci, pro některé kluky bude přechod náročnější, co se týče pohybu a na jaře už se začneme připravovat. Koho bych za výkon vyzdvihl, byl Fíla, který velmi suverénně odehrál na středním obránci. Díky Masíčkovi z 06, že nás doplnil, v době nominace nás s ním bylo 13.

Zápasu se zúčastnili: Domča Mareš, David Andronikov, Tom Kolář, Kája Hamala, Tom Pokorný, Adam Lelkes, Vašek Schrojf, Vilda Schrojf, Fíla Prachař, Dymo Nykyforuk, Kuba Danda, Tom Lacko, Víťa Schistek, Šíma Černý, Luky Veselý, Alex Klymskyj


čtvrtek 11.1.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 2984

Další články