Muži B

Muži B: Ospalý výkon

Muži B: Ospalý výkon
V sobotu odpoledne jsme se na hrbolaté trávě utkali s týmem Partisan Prague.
5:3
(2:2)
6.kolo v So 14.9.2019 15:00
Běchovice T.
Partisan Prague
FC Háje
Branky Partisan Prague: 21.,53.Mellor, 18.Reavenall, 47.Vágner, 80.Ganer. Branky FC Háje: 13.Shuyto, 37.Mathauser, 81.Kepka. Diváci: 40,
Sestava FC Háje: Orlich - Kára(46.Feňa),Dub,Lojda(62.Bouček),Rosol(18.Kepka) - Zbořil(65.Krejčí),Mathauser,Vostrovský,Panteleev,Špinka - Shuyto

Komentář

Nutno vyzdvihnout nasazení, týmovost a lásku ke klubu některých hráčů, kteří ráno odehráli utkání za muže A a následně přišli vypomoct i mužům B.

Po vzoru našeho áčka jsme nastoupili v rozestavení 4-5-1 s cílem zahustit střed pole a znepříjemnit soupeři kombinaci. Díky naší nedůslednosti, slabému pohybu a nízké agresivitě se nám to však nedařilo. Soupeř si v poklidu kombinoval, naštěstí mu nevycházela finální fáze. Toho jsme využili a i přes náš nevýrazný výkon jsme to byli my, kdo první udeřil. Naši ojedinělou příležitost zakončil na zadní tyč Shuyto - 0:1.

Po pár minutách jsme však chybovali v rozehrávce a zadarmo jsme nechali soupeře srovnat - 1:1. Obraz hry byl neměnný, soupeř kombinoval, my se líně pohybovali a nebyli schopni si nahrát. Znovu zbytečně jsme však pustili soupeře do vedení. Po úspěšném rohu domácích to bylo 2:1.

Když si nedáme nahrávku, zkusíme to individuálně. Individuální akce a gólová dělovka Mathausera zpoza vápna byla ozdobou první půle - 2:2.

Už v prvních minutách zápasu jsme museli střídat zraněného Rosola, do druhé půle kvůli zranění nemohl nastoupit ani Kára.

Začátek druhé půle se nám hrubě nevydařil. Po nedůrazu na naší pravé straně našel levý záložník domácích osamoceného útočníka před prázdnou bránou, který se nemýlil - 3:2. Naše nedůslednost a laxnost ozdobila i čtvrtou a pátou branku soupeře - 5:2. 

Devět minut před závěrečným hvizdem alespoň snížil jeden z našich dvou dorostenců. Nutno podotknout, že šlo o projektil zpoza vápna, který snese ty nejvyšší měřítka - 5:3.

Góly umíme střílet pěkné, bohužel nahrávat si neumíme. Soupeř byl techničtější, lepší a zaslouženě zvítězil. My musíme zapracovat na našem pohybu a mezihře, protože běhat bez míče nebaví nikoho.


sobota 14.9.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2092

Další články