Muži B

Muži B: Bod je velmi málo

Muži B: Bod je velmi málo
V neděli jsme se sešli na domácím hřišti v boji proti poslednímu týmu tabulky. Cíl byl jednoznačný, tři body!
1:1
(1:1)
14.kolo v Ne 10.11.2019 14:00
Háje UMT.
FC Háje
Junior
Branky FC Háje: 40.Špinka. Branky Junior: 21.Vinš. Diváci: 10,
Sestava FC Háje: Orlich - Rašplička,Lojda,Vostrovský(62.Černý),Čížek - Kloboučník(71.Král),Panteleev,Grešnjakov,Zbořil(83.Prokhorenko) - Shuyto,Špinka

Komentář

Jak jsem již psal v minulém článku. Výběr mužů zužuje četná marodka. Proto hned 7 hráčů základní sestavy zároveň nastoupilo v zápasu mužů A v sobotu. Únava na některých borcích byla lehce znát.

Rozdíl v pojetí utkání obou výběrů byl znatelný. Hosté se přijeli porvat o body, věděli, že hrají o sestup. My jsme si přišli zakopat s vědomím, že tři body by měly být samozřejmostí. Z omylu nás vyvedla úvodní branka zápasu, která padla do naší sítě. Šlo o branku lehce smolnou, zaviněnou špatnou komunikací a drobnými individuálními chybami - 0:1.

Škoda, v úvodu utkání jsme měli hned několik šancí, byli jsme však silně neproduktivní. Naštěstí těsně před koncem poločasu se nám vydařil brejk. Únik Kloboučníka po levé straně hřiště zakončil nechytatelně pravou nohou Špinka - 1:1.

Nástup do druhé půle jsme měli velmi dobrý. Soupeře jsme zavřeli na jeho obranné polovině a vedoucí branka vysela ve vzduchu. Znovu jsme však své šance zahazovali a postupně nám začaly docházet síly. Svůj tlak a herní převahu jsme nezužitkovali a v závěru utkání nás nakonec musel několikrát podržet Olrich. Snad vyčerpáním jsme totiž ztratili koncentraci a v posledních minutách jsme hosty pustili do vyložených šancí.

Nakonec jsme si skoro s úlevou říkali, že máme alespoň bod. To však určitě není v pořádku. Takového soupeře musíme s přehledem porážet, protože tyto ztracené dva body mohou mít na konci sezóny cenu zlata!


neděle 10.11.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2110

Další články