Mladší žáci B (2012)

Ročník 2008: Odpolední šlofíček

Ročník 2008: Odpolední šlofíček
Na domácím hřišti na Hájích jsme přivítali soupeře z Pragovky.
0:10
(0:7)
1.kolo v Ne 8.9.2019 15:00
Háje UMT.
FC Háje
TJ Praga
Diváci: 30,

Komentář

Na začátek je potřeba říci, že někteří hráči nastoupili ke svému prvnímu mistrovskému zápasu 7+1, nic se však nemění na tom, že jsme zaspali. Než jsme se stačili probudit, tak soupeř vedl během šesti minut 0:4, a to všechny čtyři góly vstřelil stejný hráč.

Hra byla převážně na jednu bránu, na tu naší. Na půli soupeře jsme se dostávali výjimečně, což je škoda. Limitují nás slabé a nepřesné přihrávky. Do poločasu se Praga prosadila ještě třikrát, takže 0:7.

Ve druhé půli se zlepšil pohyb, přihrávky - zejména v křídelních prostorech a když jsme měli soupeře obsazeného natěsno, tak jsme dokázali i odebírat míče. Ve 33. minutě jsme zaznamenali první střelu na bránu. Šance jsme měli, bohužel chyběla rychlost (tah na bránu), důraz a přesnost v zakončení a větší klid a chladnokrevnost (chtít proměnit šanci). Vzhledem k tomu, že se nám nepodařilo vstřelil gól a kluci z Pragovky přidali ještě tři branky, tak byl konečný stav 0:10.

Zejména je potřeba se zaměřit na rychlejší práci s míčem, větší razanci do všech přihrávek a veškerý pohyby (zejména šířka hřiště a lepší vystupování proti soupeři). Chyběla i komunikace, pozitivní pochvala či rada a bojová nálada - celkově to bylo unavené a ospalé.

Takže příště se probudit dříve a hrrr na ně!


neděle 8.9.2019 | Matěj Soucha | Přečteno: 1925

Další články