Mladší žáci A (2011)

Ročník 2008: Úvodní facka

Ročník 2008: Úvodní facka
V prvním kolem nás čekala Povltavská FA, která je v lize žáků nováčkem, proto jsme dopředu netušili, co vlastně od zápasu očekávat.
2:18
(1:8)
1.kolo v Ne 23.8.2020 17:00
Nad Přehradou T.
FC Háje
Povltavská FA
Diváci: 40,

Komentář

Jak jsme ale již po pár úvodních minutách zjistili, jde o opravdu silný tým, který bude patřit k favoritům letošního ročníku. Na soupisce soupeře byl i bývalý útočník Hájů - Kuba Andronikov.

Ten byl ústřední postavou celého utkání, přímo i nepřímo měl zásluhu na drtivé většině gólů Povltavské akademie. Je velká škoda, že se takhle rozdílového hráče nepovedlo v klubu udržet.

V první třetině byla znát nesehranost našich hráčů a nedodržování základních principů, které jsme po celé léto pilovali. V týdnu před zahájením soutěže jsme se totiž sotva sešli na tréninku.Polovina hráčů byla na příměstském kempu, zbytek měl zdravotní problémy. Pokud chceme být do budoucna úspěšní, je potřeba k docházce na trénink přistupovat ještě trochu jinak..

V první pauze jsme si připomněli, jak chceme hrát a okamžitě se to projevilo. Když jsme se drželi agresivního pressingu, vysoké obrany a rychlé hry po křídlech, tak jsme i v určitých pasážích Středočechy přehrávali.

Bohužel to ale nemělo dlouhého trvání, celková frustrace z průběhu zápasu se začala vršit a náš herní výkon měl po zbytek zápasu mdlou podobu.

Nezbývá tedy než doufat, že šlo jen o den blbec a tým nám ukáže v budoucnu spíše svojí tvář z letní přípravy.


neděle 23.8.2020 | Tomáš Lukeš | Přečteno: 1879

Další články