Mladší žáci A (2011)

Ročník 2008: Konečně

Ročník 2008: Konečně
Po brutálním losu nás čekal konečně hratelný soupeř. Zápas měsíce jsme zvládli, potěšil hlavně silný závěr.
9:2
(4:2)
5.kolo v Ne 20.9.2020 16:00
Nad Přehradou T.
FC Háje
Střešovice
Diváci: 50,

Komentář

V prvních 4 kolech jsme se potkali s týmy z první šestky, někdy jsme hráli líp, jindy hůř, ale k bodům bylo vždy daleko. Teď jsme konečně mohli změřit síly s někým rovnocenným.

Věděli jsme, že tohle je pro nás zápas měsíce a musíme bezpodmínečně bojovat.

Od první minuty bylo znát, že jsme fotbalově lepší. Ale Střešovice umí hrát účelný fotbal a nedaly nám nic zadarmo. Po první třetině jsme sice vedli 2:0, ale vzhledem k převaze to mohlo být mnohem víc.

Druhá třetina byla z naší strana slabá, Střešovice začaly hrát do těla a náskok jsme nezvýšili - 4:2.

Před poslední třetinou jsme si důrazně vysvětlili, kde je potřeba přidat a jsem rád, že si to kluci vzali k srdci. Začali jsme vyhrávat souboje, rychleji pracovali s míčem a soupeře jsme zatlačili před jeho bránu. Střešovicím jsme tak zasadili totální KO a nasázeli 5 branek.

Na závěr bych chtěl pochválit novou posilu - Tadeáše Havrdu, který nám přidal hodně fotbalovosti i bojovnosti a skvěle zapadl do kolektivu.

Ocenit je třeba i střelce hattricku Maxe Maletu, Lukáše Feigl, který celý zápas neúnavně piloval lajnu. Miky Volek začal chodit pravidelně na tréninky a vyprofiloval se v jednoho z leadrů týmu.

A ať nechválíme jen ofenzivní hráče - Martin Žižka vzadu zastavil každý protiútok, vyhrál snad všechny souboje s útočníky. Takový progres jaký udělal za necelého půl roku se jen tak nevidí.

Je to velmi důležitá vzpruha do dalších týdnů, kde už budeme chtít bodovat pravidelněji.


neděle 20.9.2020 | Tomáš Lukeš | Přečteno: 2103

Další články