Mladší žáci B (2012)

Ročník 2009: Porazila nás hlava

Ročník 2009: Porazila nás hlava
Brzy ráno v sobotu jsme na domácím hřišti přivítali soupeře z SK Praga. Hrálo se stylem 2x35 minut.
1:8
(1:4)
1.kolo v So 5.9.2020 08:30
Háje UMT.
FC Háje
TJ Praga
Diváci: 20,

Komentář

Úvod:

V kabině i přes ranní budíček panuje dobrá nálada. Únava je většinou vidět pouze na rodičích, kteří kluky přivezli. Brzký sraz nám dovolil se nadstandardně zahřát a dostat cit s míčem do nohy. Pro spoustu kluků to však stejně byl první zápas po dlouhé době, a pro některé z nich i první zápas 7+1 vůbec.

Stať:

První půli jsme odstartovali jako ze snu. Hned jednu z prvních kombinací jsme dokázali zakončit a vedli jsme od úvodu 1:0. Převahu na míči jsme ale dále zužitkovat nedokázali a soupeř nám díky dlouhým centrům za obranu, rohu a spoustě nevynucených chyb v naší rozehrávce nakonec utekl na rozdíl 4:1. Ačkoliv to skóre nenaznačovalo, v prvním poločase jsme opravdu měli více ze hry, bohužel inkasované góly nám postupně podrývaly morálku.

V druhé půli se nejspíše ukázala odevzdanost z inkasovaných gólů, jinak si totiž nedokážeme vysvětlit její průběh. Kluci naprosto zbytečně zmatkovali a nedokázali dát ani tu nejstandardnější nahrávku, většina jich tak končila na kopačkách soupeře. Za půlící čáru jsme se dostali asi 3x a můžeme být rádi, že jsme nedostali gólů více. Většina pohybu byla až na pár výjimek velice alibistická a bránu soupeře jsme ohrozili nanejvýš jednou. Zkrátka, nedařilo se nám nic.

Závěr:

Na závěr bych rád poděkoval fanouškům a rodičům, kteří fandili jak to jen šlo, ačkoliv se zápas nevyvíjel úplně podle našich představ.


sobota 5.9.2020 | Pavel Rašplička | Přečteno: 1212

Další články