Starší žáci B (2010)

Ročník 2008: Těžkou úvodní zkoušku jsme zvládli napůl

Ročník 2008: Těžkou úvodní zkoušku jsme zvládli napůl
Po ​velmi nadějných 60 minutách přišel horrorový konec.
9:2
(2:2)
1.kolo v Ne 15.8.2021 12:00
Areál Klíše T.
Ústí nad Labem
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

V prvním utkání sezóny nás čekal jeden z nejtěžších soupeřů soutěže, navíc kvůli posunu termínovky přímo po návratu ze soustředění. Dokud jsme praktikovali styl, jakým chceme hrát, zvládali jsme i s takhle kvalitním soupeřem držet krok a ještě v 57. minutě byl stav 2:2.

Potěšil i výkonnostní růst některých hráčů, především Jan Krčka udělal přes prázdniny velký pokrok. Je to jenom o tom, jestli chce hráč pro sebe udělat něco navíc a bylo by fajn, mít v týmu ještě více podobně pracovitých hráčů.

Problém nastal v posledních 20 minutách, kdy jsme se totálně složili a inkasovali hned 7x. Dohnala nás únava, hned 4 hráči na hřišti měli větší, či menší zdravotní problémy a střídání již nebylo k dispozici. Konec jsme totálně vypustili a ačkoliv jsou k tomu možná objektivní důvody, je velká škoda zbytečně znehodnotit takhle kvalitní 2/3 zápasu.

Ověřili jsme si, že hra plná aktivního napadání a rychlého vertikálního přechodu funguje na kohokoliv. Zároveň ale musíme přemýšlet, jestli všichni v kádru makají naplno a zda je soupiska dost široká, v případě že někdo vypadne, jako se nám to stalo teď.

Konkurence v soutěži je vysoká a pokud chceme uhrát umístění, ze kterého budeme mít radost a hrou, která bude bavit, je potřeba chodit na všechny tréninky a zápasy a odevzdávat tam svoje maximum. V následujících týdnech a měsících si tak budeme moci otestovat, o koho se můžeme opřít a kdo o tom jen mluví.


neděle 15.8.2021 | Tomáš Lukeš | Přečteno: 1503

Další články