Starší žáci B (2010)

Ročník 2008: Nevyrovnanost výkonů nás stojí body

Ročník 2008: Nevyrovnanost výkonů nás stojí body
Dva zcela rozdílné poločasy potvrzují problém s kolísající formou
7:1
(7:0)
3.kolo v So 28.8.2021 12:00
Sokol Byškovice T.
Neratovice - Byškovice
FC Háje
Diváci: 44,

Komentář

Ve třetím utkání sezóny už jsme chtěli konečně bodovat, ale na to nemohlo být už po pár minutách ani pomyšlení. Série individuálních chyb ztvrdila první poločas jako z horroru, kdy jsme prohrávali hned 0:7. V úvodu ročníku se tak stále potýkáme s nestabilním herním projevem. Je to o to zarážející, že se jich dopouští hráči, o jejichž kvalitách nemůže být ani řeč.

Po změnách o poločasové pauze se v druhém dějství ukázal naprosto jiný tým. Tam kde jsme byli předtím zbrklí, jsme najednou dokázali najít klid, totální absenci tahu na branku nahradila snaha urvat alespoň poločas na naši stranu. Škoda že jsme nebyli ještě o něco chladnokrevnější v koncovce, mohli jsme totiž vyhrát i o více než jednu branku.

Vstup do soutěže nás potkal ve špatném rozpoložení, ale pokud budeme schopni navázat na dobré pasáže ze zápasů, nemusíme se vůbec bát, že bychom ve zbytku roku potáceli na dně tabulky jako doteď. Snad i díky tomu, že se konečně po prázdninách sejdeme v nějakém rozumném počtu. Další víkend s Mostem pro nás bude test, jestli se vše obrátí lepším směrem.


sobota 28.8.2021 | Tomáš Lukeš | Přečteno: 1822

Další články