Mladší žáci B (2012)

Ročník 2010: První ligové utkání

Ročník 2010: První ligové utkání
V sobotu jsme přijeli z letního soustředění a hned v neděli nás čekalo první domácí ligové utkání proti týmu SK Roudnice nad Labem.
10:6
(6:3)
1.kolo v Ne 15.8.2021 13:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Roudnice nad Labem
Diváci: 68,

Komentář

Byli jsme hodně natěšení, protože jsme na soustředění natrénovali plno věcí a chtěli jsme je ukázat na hřišti. Hru Roudnice jsme dopředu neznali, tak jsme nevěděli, co nás v zápase čeká.

Na soustředění jsme si říkali, že musíme být hladoví. To jsme předvedli hned na začátku utkaní a vedli rychle 1:0. Soupeř se postupně rozehrával a hru vyrovnal. Na konci třetiny i vedl. Kluci však našli ještě pár sil a podařilo se jim dát jeden gól. První třetinu jsme hráli dobře, ale byla pro nás velmi fyzicky náročná. Více ze hry měl soupeř. Výsledkově třetina skončila 3:3.

Po přestávce se hra vyrovnala, ale postupem času začali mít více ze hry naši hráči. Hráči Roudnice možná až moc přepálili začátek. Celou třetinu jsme hráli dobře. Pořád jsme byli hladoví, chtěli útočit i bránit ve více lidech a roztahovat hru. Tuto třetinu jsme mohli dát plno gólů, výsledkově však třetina skončila 3:1.

Do poloviny třetí třetiny jsme pokračovali ve stylu té druhé. Podařilo se nám střelit i čtyři góly. Druhá polovina třetiny už byla zmatená. Nedařilo se nám přesně přihrát a hra místy připomínala chumel. Někdy jsme si pomohli i odkopem do bezpečnější části hřiště. Nejspíš se projevila únava. Na konci třetiny nám dali dva góly i soupeři.

Kluky jsme v šatně pochválili. Své první náročné utkání zvládli. První dvě třetiny a půlku třetí odehráli senzačně. Celé utkání jsme natáčeli. Jakmile ho nastříháme, tak si s hráči rozebereme některé situace. Chtěli bychom pochválit i soupeře, neboť celý tým byl slušný a bylo vidět, že je dobře vedený.


neděle 15.8.2021 | Lukáš Valenta | Přečteno: 1614

Další články