Starší přípravka B (2014)

Ročník 2012: Poslední utkání podzimu

Ročník 2012: Poslední utkání podzimu
Na poslední utkání soutěže Jirky Novotného jsme přivítali Střešovice.
29:21
(13:10)
9.kolo v So 23.10.2021 11:30
Háje T.
FC Háje
Střešovice
Diváci: 80,

Komentář

Dobrá nálada, kvalitní rozcvička a pokřik. Vše proběhlo jak má ale přece jen něco chybělo. Náš Mimoň. Bohužel jsem ho nechal doma a on tak nemohl vidět některé úchvatné výkony. Na dalším zápasu už ale chybět nebude!

Instrukce před zápasem jsem opět zkrátil na minimum. Jen jsme si zadávali během pauzy nebo střídání týmové či individuální cíle. Některé zadávám já a některé si zvolí sami hráči. Hodně se teď bavíme o otáčení hry, přihrávce brankáři nebo na volného spoluhráče. Myslím si, že všechno tohle jsme v zápase viděli. Když se tohle spojilo s naším velkým nadšením, odvahou hrát a bojovností, soupeř zkrátka neměl šanci.

Rád bych se tu podělil i o některé situace ze střídačky:

-Rád se během pauzy ptám, jaké mají pocity a jak se utkání líbí a dostal jsem odpověď “Luky, mega super úžasný.”-Nastala situace, že nikdo nechtěl do brány, kterou jsem vyřešil větou “Tak dobře parto, budeme hrát bez brankáře” a hned jsem měl dvě ruce nahoře. Po čtvrtině, co Kuba Myslík dochytal to okomentoval slovy: “ježíš, ať jsem z tý brány pryč.”- Fíla Vančura po vstřeleném gólu, kdy náš sektor domácích fanoušků málem zboural klandr: “uff, tak dneska si dám možná večeři.”

Poslední zápas nám zkrátka vyšel a věřím, že všichni po něm měli dobrou náladu stejně jako já.


sobota 23.10.2021 | Lukáš Feňa | Přečteno: 1755

Další články