Mladší žáci B (2012)

Ročník 2010: Devět bojovníků

Ročník 2010: Devět bojovníků
Tentokrát jsme o víkendu měli pouze jedno utkání.
4:14
(2:8)
2.kolo v So 4.9.2021 11:15
Kyje UMT.
Kyje
FC Háje
Diváci: 15,

Komentář

Čekal nás soupeř z Pražské soutěže – Tělovýchovná jednota Kyje. Samozřejmě před utkáním bylo hned několik problémů. První byl opět s počtem hráčů. Na toto utkání bylo k dispozici pouze devět, takže jsme měli jen jednoho na střídání. Druhý problém bylo najít hřiště soupeře. Drželi jsme se adresy, která byla napsaná na webových stránkách TJ Kyje, a proto někteří trefili hřiště až na třetí pokus - převážně ti, kteří jeli za trenérem.

Rozcvičení tedy bylo kratší, ale na zápas jsme se zvládli připravit a na všechny negativní myšlenky úspěšně zapomenout. Zápas byl pomalejší, tudíž jsme na všechno měli více času a poměrně rychle jsme otočili vedení soupeře. Tím, že bylo na vše více času, hráli kluci velice dobře. Tradičně jsme byli lepší v 1v1, ale dokázali jsme i otáčet hru, využívat brankáře a hodně střílet.

Druhý poločas vypadal podobně jak ten první, a proto jsme se domluvili se soupeřem, že budeme hrát v 6+1. Ke konci zápasu kluci usoudili, že jsme delší dobu nedali gól, a proto pomohli soupeři výstavním vlastňákem. Kluky bychom rádi pochválili, že hráli naplno až do konce. Byli jsme pochváleni i od rodičů soupeře, kteří říkali, že naši kluci jsou velice slušní.


sobota 4.9.2021 | Lukáš Valenta | Přečteno: 1283

Další články