Starší žáci B (2010)

Ročník 2005: Těžký zápas v Kunraticích

Ročník 2005: Těžký zápas v Kunraticích
V sobotu nás čekal první zápas v pražské soutěži, proti domácím Kunraticím.
9:1
(4:1)
1.kolo v So 8.9.2018 13:30
Kunratice T.
Kunratice
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Vzhledem k velkému počtu omluvenek jsme trochu bojovali s nominací na tento zápas, ale nakonec jsme to zvládli poskládat s pomocí dvou hráčů z ročníku 04 a jednomu z 06. Ovšem jak jsme předpokládali, tato soutěž bude velmi náročná, neboť proti nám zde budou nastupovat soupeři převážně z ročníku 04. Početní výšková i silová převaha byla na první pohled na straně soupeře.

Začátek byl vyrovnaný a kombinační, fotbal je ovšem kontaktním sportem a my prohrávali hlavně v soubojích o míč. Soupeř řešil situace jednoduše, často dlouhým míčem za naši obranu, a když se k tomu přičte špatné pokrytí hráčů, padají z toho jednoduché branky a to ještě spoustu dlouhých míčů pokryl náš dobře vyběhnutý brankář. Když už jsme se dostali k míči a dokázali jsme se kombinačně posunout na soupeřovu polovinu, tak každá ztráta nás stála spousta sil při návratu.

Těžké utkání, ale jestli se chceme fotbalově posouvat, musíme hrát i takovéto zápasy, které nám ukážou, co musíme zlepšit. Po dnešku je to určitě to, že musíme být důraznější v soubojích. 


sobota 8.9.2018 | Vladislav Volf | Přečteno: 1574

Další články