Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Druhý zápas Jihovýchodní ligy

Ročník 2011: Druhý zápas Jihovýchodní ligy
V chladném sobotním ránu se naši kluci utkali v rámci dalšího kola Jihovýchodní ligy s děvčaty z Braníku. A vedli si dobře!
:
2.kolo v So 22.9.2018 09:00
Braník UMT
Braník dívky
FC Háje

Komentář

Opět nám chvíli trvalo, než jsme se dokázali rozmrznout a dostat se do jakési provozní teploty. Kluci mi přišli první čtvrtinu zakřiknutí, možná byli zaskočení chladným počasím, možná brzkou ranní hodinou, možná tím, že proti nim stály (v některých případech i o hlavu) větší a důraznější holky, každopádně nám v začátku zápasu chyběla jiskra.

V první přestávce jsme si s klukama povídali o komunikaci a chování v situacích, kdy máme a nemáme míč, přičemž nejvíce mluvili Šíma a Jára, což se pak promítlo i do dalších čtvrtin – oba začali na hřišti hodně mluvit, ostatní se k nim přidávali, herní projev kluků se změnil, hra se vyrovnala a i proti v první čtvrtině jasně důraznějším děvčatům se nám najednou dařilo vyhrávat osobní souboje, získávat míče, pronikat a s odvahou se rvát k brance - Šíma, Jára, Míša, Fíla, Honzík, Luky a Kris předvedli ve zbytku zápasu mnoho velice pěkných a dravých průniků se zakončením, z nichž spousta z nich končila míčem v brance soupeřek. Na druhé straně se dařilo našim brankářům v čele s Lukym předvádět skvělé zákroky, které mařily nadějné šance holek.

Pro Krise a Lukyho to byl úplně první mimotréninkový zápas v hájeckém dresu, předvedli moc hezký výkon, moc hezky zápas zvládli i Honza, Fíla, Míša, Jára a Šíma. Klukům patří dík za předvedenou hru.

Rodičům moc děkuji za podporu kluků.

Zápas odehráli: Honza Beránek, Kris Gallik, Luky Král, Fíla Martiník, Míša Medvec, Jára Motlík, Šíma Valo.


sobota 22.9.2018 | Filip Černík | Přečteno: 1147

Další články