Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Krásných téměř 80 gólů

Ročník 2011: Krásných téměř 80 gólů
V sobotním dopoledni čekal hájecký ročník 2011 zápas s Motorletem. A byla z toho náramná přestřelka.
39:39
(18:18)
7.kolo v So 20.10.2018 10:00
ZŠ Klausova UMT
Motorlet
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Komentář trenéra Karla:

Po úvodním hvizdu nám nějakou dobu trvalo, než jsme se zahřáli na provozní teplotu, a začali hrát aktivně se snahou vždy získat míč, měl-li ho soupeř. Ta doba byla u každého individuální, možná souvisela i s tím, že někdo by po ránu ještě raději spal, než běhal po hřišti :) .

Potom jsme již opět zaznamenali to, co nás zdobí celý podzim - individuální herní odvaha, snaha zakončovat ve všech situacích, stejně jako přihrávky a počátky hry kombinační.

Co se počtu gólů týče, dnes byli při chuti zejména Kryštof, Martin a Dan, kteří se drželi hesla "jaké číslo dresu mám - tolik gólů dneska dám", byť třeba bylo dvojciferné :) . U všech hráčů bez výjimky je nutno vyzdvihnout obětavost a bojovnost po celou dobu zápasu, všechny brankáře pak za vynikající aktivní hru v poli, což je dovednost, které se budeme učit celou mladší přípravku, a která je tak podstatná pro získání strategické týmové převahy.

Komentář trenéra Filipa:

Do zápasu jsme vstoupili s menší dravostí a chutí hrát, než tomu bylo v předchozích zápasech. V průběhu zápasu jsme se sice pomalu rozjížděli, nicméně z mého pohledu se nám na naší aktivitu, kterou jsme předváděli v minulých zápasech, navázat nepodařilo, což je škoda. I tak jsme se ale rozjeli do slušných obrátek, ukázali individuální kvalitu, bojovnost, chuť získat míč, a předvedli mnoho moc hezkých fotbalových akcí. Celkově šlo o krásný, vyrovnaný zápas, ve kterém se nám velice dařilo v koncovce; naše akce často končily úspěšným zakončením, v tom se nám na předchozí zápas povedlo navazát velmi hezky. Rozjeli jsme v posledních týdnech parádní gólostroj – tentokrát se nám povedlo vstřelit krásných 39 branek!

Děkujeme rodičům za podporu dětí a dětem za předvedený výkon.

K zápasu nastoupili: Ondra Bareš, Dan Bohdal, Marťa Čekajlo, Kris Gallik, Míša Medvec, Víťa Mrzena, Váša Novák, Eda Pacák, Kuba Suchánek, Pepa Šesták, Šíma Valo, Kryštůfek Vlach, Monča Zdeňková.


sobota 20.10.2018 | QALO, Filip Černík | Přečteno: 1858

Další články