Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Drama na Admiře

Ročník 2006: Drama na Admiře
Od 15.9. jsme odehráli velmi dobré zápasy a je vidět, jaký znatelný pokrok kluci od jara udělali. Svoji aktuální formu jsme v sobotu vyrazili konfrontovat s Admirou. Na jaře jsme doma schytali velký debakl, proto jsme se na toto utkání těšili, chtěli jsme hlavně sami sobě dokázat, že jsme již dál.
7:5
(1:1)
11.kolo v So 20.10.2018 14:30
Admira UMT
Admira
FC Háje
Diváci: 35,

Komentář

Úvod utkání byl fantastický, napadáním a rychlou hrou jsme soupeře zaskočili a ihned jsme vstřelili první branku. Nadále jsme byli velice aktivní a připisovali jsme si další šance. Po 20 minutách vyrovnal soupeře z nacvičeného rohového kopu, kde využil výškové převahy svých hráčů. Toto hráči Admiry zopakovali v zápase vícekrát a bohužel pro nás z toho padly 3 branky. Po tomto vyrovnání jsme však opět zapnuli na vyšší stupeň a soupeři jsme odskočili o dvě branky. Pokud bychom přidali ještě jednu branku, je možné, že by to zápas již rozhodlo. To jsme však nedokázali a soupeř opět z rohu srovnal na 2:3. Následně jsme měli slabší pasáž, domácí toho využili a rázem jsme prohrávali 5:3.

Před poslední třetinou jsme se snažili kluky pouze uklidnit. Sami cítili, že v tomto zápase mohou uspět a že se dá dvoubranková ztráta rychle dohnat. Do poslední části jsme opět vletěli a během devíti minut jsme srovnali skóre na 5:5. Od této chvíle mohl vstřelit branku kterýkoliv tým, hra byla velice otevřená. Z určité nervozity jsme již nedokázali hrát náš pověstný fotbal. Hra po zemi téměř vymizela, nikdo nechtěl udělat "chybu"... Z nevinného závaru před naší brankou však Admira dokázala střelou vstřelit branku a dostat se do vedení 6:5. V závěru jsme se velmi snažili o vyrovnání, tíženou branku jsme však nevstřelili. Domácí ještě v samotném závěru vstřelili svou sedmou branku a rozhodli o svém vítězství.

Dnes jsme byli blízko pro někoho velkému překvapení. Kdo by po minulém zápase na jaře řekl, že budeme hrát na Admiře vyrovnaný zápas. My nyní víme, jakou máme sílu a v dalších zápasech toho budeme chtít využít na tolik, abychom si splnili své cíle naplno. 


sobota 20.10.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 1864

Další články