Mladší dorost A

Mladší dorost: Dobývání obranného valu

Mladší dorost: Dobývání obranného valu
Dlouho jsme nemohli prolomit obrannou hráz domácího týmu.
0:2
(0:0)
8.kolo v So 27.10.2018 08:30
Praga T.
TJ Praga
FC Háje
Diváci: 32,

Komentář

Jak naznačuje nadpis, tak zápas byl pro nás velice těžký a dobře organizovaná obranná hra domácích, nám nedovolila výhru s větším počtem vstřelených branek. Hrálo se hodně brzo ráno, tak jak to na Pragovce bývá zvykem. Kluci prvních patnáct minut působili ospale a nebylo se co divit, protože někteří museli vstávat již kolem šesté hodiny ranní. Pak jsme se začali prosazovat ve středu hřiště a přidali jsme i zajímavé náběhy z křídelních prostorů, bohužel následným centrům do vápna, chybělo kvalitní zakončení. Když to nešlo ze stran, tak jsme to párkrát zkusili prostřelit z vápna, ale většinou nepřesně, nebo přímo do brankáře.

Hned na začátku druhého poločasu jsme měli stoprocentní šanci, kterou jsme opět zazdili, a hned z protiútoku mohl jít do vedení domácí tým, naštěstí nás podržel brankář. Postupem času jsme měli víc míč pod kontrolou a dostávali jsme se do šancí. První jsme proměnili až v padesáté minutě po pěkném rozebrání domácích v pokutovém území 0-1. Poté se hra trochu uklidnila a my jsme trpělivě čekali na rozhodující branku, která padla až v poslední minutě z povedeného breaku 0-2.

Hodnocení: Důrazná a dobře organizovaná obranná hra domácích nám po celý zápas dělala velké problémy. Když už to vypadalo, že jsme soupeře rozebrali, tak stačilo pár sekund a opět se dokázali domácí srovnat, chvílemi to vypadalo, že jich ve vlastním vápně je snad devět. Kluci ale vydrželi pracovat naplno a trpělivě si na nějakou chybičku počkali a nakonec slaví vítězství. Moc gólů jsme nedali, ale hra snesla opravdu přísné měřítko. Hrálo se hodně fyzicky a my jsme k tomu přidali o něco víc fotbalovosti než domácí.

Sestava: Dave, Alim. Novas, Mali, Kikin, Péťa, Sendi, Pechy, Panchy, Máša, Myron ,Uhlí, Laco, 


sobota 27.10.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2104

Další články