Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Bezvadných 31 gólů v nečase

Ročník 2011: Bezvadných 31 gólů v nečase
V sobotu ráno nás čekal zápas s Braníkem, který byl značně ovlivněn velice nepříjemným počasím.
31:3
(15:2)
8.kolo v Ne 28.10.2018 09:15
Háje UMT
FC Háje
Braník
Diváci: 25,

Komentář

Poslední sobotní říjnové ráno bylo také tím zdaleka nejchladnějším, nízká teplota, k tomu studený vítr a neustálý lehký déšť opravdu nejsou ideální kombinací podmínek pro fotbal mladších přípravek, a tak jsme se se soupeřem dohodli, že v případě, že se podmínky nezlepší, zápas o něco zkrátíme, přeci jen zdraví dětí je vždy na prvním místě.

Hájecké děti i přes tyto nepříliš příznivé podmínky odehrály skvělý zápas. Naši hru zdobila neutuchající dravost a chuť získat míč a dát branku, viděli jsme mnoho moc krásných individuálních i týmových akcí. K tomu se mi velice líbila komunikace kluků na hřišti, kteří si říkali o přihrávku, upozorňovali se na volné hráče soupeře a při jejich rozebírání se domlouvali. V tomto zápase byla velice důležitá i neustálá aktivita brankáře a to i z toho důvodu, abychom z něj na konci čtvrtiny neměli rampouch, k tomu naštěstí nedošlo, moc se mi zamlouvalo, jak se této role děti ujaly.

Opět se nám velice dařilo v zakončení, znovu jsme překročili hranici třiceti vstřelených gólů, bravo!

Děkuji rodičům za podporu dětí!

Zápas odehráli: Dan Bohdal, Marťa Čekajlo, Šíma Förster, Kristiánek Gallik, Šíma Hořák, Vojta Krámek, Jára Motlík, Víťa Mrzena, Eda Pacák, Pepík Šesták, Kája Uhlíř, Fíla Vaňáč, Kryštůfek Vlach, Monča Zdeňková


neděle 28.10.2018 | Filip Černík | Přečteno: 1807

Další články