Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Radost pohledět

Ročník 2004: Radost pohledět
Vše je jen o hlavě, takhle si představujeme přístup hráčů v nižší soutěži, koncentrace, chuť, taktické pojetí, vše v rychlosti rovná se vysoký skóre, děkujeme.
10:0
(4:0)
9.kolo v Ne 4.11.2018 12:00
Háje UMT
FC Háje
Př. Kopanina
Diváci: 30,

Komentář

Branky: 2x Jura, Matyas, 1x Kasa, Víťa, Voty, Smolda, Alex, Franta

Sestava: Luky = Smolda – Voty – Kačer = Kasa – Dimo – Sam – Zelí – Kubík = Jura – Víťa ==) Vili – Alex – Franta – Matyas

Radost máme i z hráčů, kteří se prosadili poprvé, dnes nastoupila řada hráčů na rozehrání po zdravotních trablech, které je trápí během podzimu. První půle byla taková rozjezdová, do druhé půle jsme nastoupili ještě ofenzivněji a na výsledku to bylo vidět. Z některých hráčů přímo sršela radost z pohybu, tak by to mělo vypadat, takový Kubík se dostává do ohromné fazóny, bohužel je konec podzimu, ale to je přesně, co od něj požadujeme lítat nahoru a dolů, dobře pracoval i na druhé straně Kasa, který to měl během podzimu těžké, drobná zranění neumožnila naplno trénovat, ale takových je víc.

Zelí od chvíle, co ho rozbolela záda, šel s výkonem dolů, pomalu jde opět nahoru, to samé Jirka, Smolda, Víťa. Pak jsou hráči, kteří si mohou vyzkoušet i jiné pozice než v divizi, kde hrajeme přece jen na jistotu, tady mají kluci mnohem větší volnost, pokud to vychází jako dnes, je radost se dívat.

Pochvala i Votymu, který si to odzadu dobře odřídil, jen bychom si přáli, aby se porval o základní sestavu v divizi, je to nadstandartní hráč, ale musí sám chtít, nikdo ho nebude přemlouvat. Pochvala i nově příchozím, nejen jak zapadli do kolektivu, ale i to, že se pomalu začínají rozkoukávat a být platnými hráči, tudíž díky, v sobotu nás čeká předposlední zápas v pražské soutěži na podzim.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2148376445175121


neděle 4.11.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2260

Další články