Muži A

Muži A: Povinné 3 body doma

Muži A: Povinné 3 body doma
6 gólů, 3 penalty. Takový byl zápas A týmu. Mužům se povedlo využít domácího prostředí a zvítězili před domácími fanoušky 4:2.
4:2
(1:0)
14.kolo v So 10.11.2018 10:30
Háje UMT
FC Háje
Hrdlořezy
Branky FC Háje: 55.,84.(p)Novák, 7.Látal, 75.Soucha. Branky Hrdlořezy: 87.(p),90.(p)Bertoldi. Diváci: 10,
Sestava FC Háje: Lačík - Kloboučník,Sojka,Lojda,Skirdov - Nguyen,Novák,Grešnjakov(65.Shuyto),Soucha - Látal,Špinka(70.Polyakov)

Komentář

K předposlednímu domácímu zápasu naši borci nastoupili proti soupeři z Hrdlořez. Nic jiného než výhru za 3 body domácí nebrali v potaz. Začátek zápasu vyšel lépe našim hráčům. Velmi aktivní byla pravá strana Kloboučník – Nguyen. První úpravu skóre zařídil útočník Látal, který se dostal v 7. minutě k balónu a z malého vápna prudkou střelou překonal hostujícího brankáře, 1:0. Již v 9. minutě musel trenér z Hrdlořez sáhnout ke střídání a tak hostujícím zbyl už jen jeden náhradník. Po divokém úvodu se hra zklidnila. Pro oko diváka to nebyl nijak atraktivní fotbal, domácí se dopouštěli zbytečných ztrát a nepřesností. Soupeř spíše první půli bránil, než útočil. Do kabin se odcházelo za těsného stavu.

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe háječtí. V 55. minutě kopali domácí roh a vytěžili z toho maximum, když se prosadil hlavičkou hájecký dlouhán Honza Novák, 2:0. Druhých 45 minut přineslo více domácích šancích. Do hry se čím dál více dostávala i naše levá strana a to konkrétně Soucha, kterému se podařilo trefit i břevno. Avšak další zvýšení přišlo v 75. minutě. Po dobře kopnutém "přímáku" od Látala, se střela odrazila od brankové konstrukce k Souchovi a ten se nemýlil, 3:0. Už tak vysoký náskok se podařilo navýšit ještě o jeden gól. Na kterém měli největší zásluhu, ve vápně faulovaný Kloboučník a úspěšný exekutor penalty Novák, 4:0. Soupeř si asi vše nechal až na konec. Dvěma průniky do vápna si hostující vybojovali dvě penalty. Kapitán hostů si poradil jak s první, tak s druhou, 4:2.

Zvítězil lepší tým. Škoda jen závěrečných minut, kdy jsme dvěma chybami dovolili soupeři snížit na konečných 4:2. Poslední soutěžní zápas a zároveň i nejtěžší čeká naše svěřence v pátek proti Kolovratům.


sobota 10.11.2018 | Adam Šejnost | Přečteno: 2481

Další články