Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Reprezentace ve všech podobách

Ročník 2008: Reprezentace ve všech podobách
V sobotu 17. 11. jsme se zúčastnili turnaje partnerských klubů Slavie v Kolodějích.
:
v So 17.11.2018 09:00
Koloděje
Turnaj
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Na začátku turnaje jsem kluky moc pochválila za ukázku footballaerobicu, kterou jsme předvedli trenérům absolvující trenérskou licenci Grassroots C na posledním našem tréninku. Přišlo se jich na nás podívat něco přes třicet. Kluci jeli naplno, výborně, byli fantastičtí, byla jsem "fakt" na ně hrdá a myslím, že jsme trenérům předvedli vysoký "level" rytmického citu a koordinačního trénování, včetně našeho bojového tance.

A v tomto dobrém a bojovném naladění jsme i nastoupili do turnaje a tak s přehledem jsme první 3 zápasy s Aší, Neratovicemi a Rokycany vyhráli. Vždycky jsme 16 minut hráli, 16 minut měli pauzu, během které jsme se všichni společně zahřívali v šatně čajem, svačili a ladili se na další zápas. Čtvrtý zápas jsme však narazili na šikovné fotbalisty z Cidliny, kde už od první minuty bylo vidět, že chtějí víc, než my. A proto nás svým "syrovým, jednoduchým, důrazným" fotbalem v pohodě přehráli. V tento moment se opět projevila naše psychická labilita. Více, než vlastní chyby, jsme hledali chyby kolem sebe a ztráceli koncentraci. V posledním zápase nás čekala Slavie, kde jsme dokázali opět hrát pohledný fotbal. A nebýt úvodního rychlého nástupu Slávie, který jsme nestihli včas zachytit, jsme sehráli vyrovnaný zápas, který se nakonec i po domluvě s trenéry nastavil, protože byla škoda takové nasazení přerušit.

Celkově za mě dobrý výkon, zažili jsme všechny polohy, přes oslavy gólů, vítězné vlny, k pádu, k psychickému rozkladu a zpětného nakopnutí k opětovné bojovnosti. Moc bych chtěla všechny kluky pochválit za předvedenou hru a divácký zážitek a doufám, že si takových turnajů společně užijeme daleko víc.


sobota 17.11.2018 | Kristýna Špinková | Přečteno: 1240

Další články