Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Přátelák s Podolím

Ročník 2009: Přátelák s Podolím
V neděli v podvečer jsme se za sychravého počasí sešli ku příležitosti přátelského utkání s týmem z Podolí na hřišti Schulhoffova.
:
v Ne 25.11.2018 16:00
Schulhoffova UMT.
FC Háje
Podolí

Komentář

Hlavně díky velké marodce nám na zápas přišlo z původních 16ti nominovaných pouze 8. K tomu se navíc bohužel Martínkovi udělalo nedobře, a tak ze zápasu předčasně odstoupil. Přejeme mu brzké uzdravení.

Soupeř však dorazil v hojném počtu, proto jsme se dohodli, že zápas odehrajeme na dvě hřiště formou 4+1 s tím, že nám některé kluky půjčí. Hrálo se tedy v podstatě bez střídání, ale to bylo vzhledem k chladnému počasí spíše ku prospěchu.

Obecně bych zápas zhodnotil jako prospěšný. Snažíme se klukům najít co nejvyrovnanější soupeře tak, aby pro ně byl zápas adekvátní výzvou a zároveň v něm zažili pocit úspěchu. Tato práce je nelehká. V neděli kluci podle mě určitě však pocit úspěchu zažili, i když objektivně vzato se musí uznat, že soupeř byl často fotbalovější.

Šlo však o naši první zkušenost souboje s tímto klubem v této úrovni hráčů. Teď víme, na čem jsme a v dalších zápasech se nám snad podaří týmy proti sobě postavit ještě vyrovnaněji. Snad k tomu budeme mít příležitost už na turnaji 16.12., na kterém jsme se s Podolím předběžně domluvili.

Zápasu se zúčastnili: Pepa Vančura, Tom Král, Tom Kubík, Tobias Paško, Dave Neuman, Míra Mašín, Ondra Kadlec, Marťas Laube


neděle 25.11.2018 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 997

Další články