Starší žáci (2008+2009)

Ročník 05/06: Zápas s ročníkem 2007

Ročník 05/06: Zápas s ročníkem 2007
Vzhledem k tomu, že náš ročník 2007 velmi dobře znám. Byl jsem hodně zvědavý, jak se s tím naši chlapci poperou. Rozhodně totiž nešlo o slabého soupeře, spíš naopak.
4:6
(0:2)
v So 24.11.2018 09:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
FC Háje B
Diváci: 10,

Komentář

Do zhruba poloviny první půle jsme byli nevýrazní a dokonce jsme prohrávali. Potom jsme se ale probrali a nakonec zvítězili. A já musím říct, že to pro mě byl nejlepší zápas, který Draci od mého příchodu odehráli. Což mi v šatně potvrdili i chlapci.

Jak jsem psal, prohrávali jsme, ale do konce poločasu jsme dokázali vývoj utkání otočit a v druhé půlce jsme ještě nějaké branky přidali, soupeř pak jen naše vedení korigoval. Byl jsem hlavně spokojen jak naši chlapci dokázali plnit povinnosti na svých postech, snad ani jednou nedošlo k přečíslení a když už to tak vypadalo, tak se kluci perfektně vraceli, myslím, že takový drive jsem od nich ještě neviděl, super zodpovědný výkon! 

Navíc soupeř neměl vůbec čas tvořit a zatlačit nás, protože jsme rychle hráče dostupovali, k čemuž jsem kluky nabádal. Dopředu se nám dařily kombinace jen ta finální fáze byla lehce kostrbatá. Celkově vzato jsme dnes ukázali výkon, kterým se můžeme dál prezentovat, ještě samozřejmě musíme zapracovat na finální fázi, kde by to chtělo řešit situace s větším klidem a přehledem. Nechodit všichni do zahuštěného prostotu a spíš si odskočit do volného prostoru odkud se nám bude lépe zakončovat-nesnažit se to hrát až "do kuchyně".

Závěrem si dovolím vypíchnout pár situací-Adamův sprint dozadu aby přerušil soupeřovu akci. Stejně tak Michal Knot, který neskutečně pomáhal obraně-ukázkový týmový výkon. Šimon, který přerušil většinu útoků soupeře. Naprosto dominantní výkon Alexe, jako bych viděl miniaturu Johna Terryho. David, který z pozice záložníka vybojoval a okamžitě rozdal balon. A Míša Moravec, který působil nenápadně ale jeho výkon byl neskutečně vyzrálý.

Nakonec bylo bezva, že jsem nemusel o poločase moc promlouvat, protože kluci dobře věděli, co zlepšit a také si to řekli.


sobota 24.11.2018 | Pavel Meluzín | Přečteno: 1700

Další články