Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2010: Turnaj v Říčanech

Ročník 2010: Turnaj v Říčanech
V neděli jsme zavítali na turnaj, který se konal v nové sportovní hale v Říčanech. Rozdílem turnaje byl klasický systém na body, ne však ten, na který jsme zvyklí "největší počet vstřelených branek". Turnaje se zúčastnilo 8 týmů, které byly dále rozděleny do dvou skupin.
:
v Ne 13.1.2019 12:45
Říčany Na Fialce
Turnaj
FC Háje

Komentář

V základní skupině jsme odehráli 3 zápasy, kde jsme zaznamenali prohru, výhru a remízu, která nás naneštěstí posunula na 3. místo ve skupině. Poté náš čekaly další 2 zápasy, které kluci ovládli a z turnaje si odvezli krásné 5 místo.

Ale teď něco málo o hře. Po celou dobu jsme mohli od našich kluků vidět maximální nasazení, bojovnost, spoustu kliček, střel a nahrávek. Za mě byla velká radost vidět, jak si kluci začínají individuálně ale i týmově řešit určité situace, zejména roztahování hry, výběr místa, kličky do volných prostorů. Ještě musím zmínit náš pokutový kop v posledním zápase, kdy se Jáša Pechar postavil k míči a z půli hřiště nekompromisně uklidnil balon do soupeřovi šibenice.

Za sebe hodnotím turnaj velmi kladně, jak výkonem na hřišti, i mimo něj. Kluky musím velmi pochválit za předvedený přístup, proto všem ještě jednou děkuji a samozřejmě patří velké DÍKY i všem rodičům za podporu! 


neděle 13.1.2019 | Michal Černý | Přečteno: 1141

Další články