Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Remíza se Zvolí

Ročník 2006: Remíza se Zvolí
Ve třetím utkání během tohoto víkendu nás čekala Zvole. Zápas měl náboj, nabídl spoustu šancí a diváky rozhodně nenudil.
3:3
(1:3)
v Ne 20.1.2019 16:25
Háje UMT.
FC Háje
Zvole
Diváci: 20,

Komentář

V úvodu jsme soupeře velmi rychle zatlačili a vytvořili jsme si okamžitě dvě brankové příležitosti. V obou případech jsme však mířili přímo do brankáře a takto to bylo téměř po celé utkání. Soupeř se na naší polovinu dostával vysokými nákopy, ze kterých si následně vytvářel šance a 2x nás takto překonal, třetí branku přidali hosté po dobře zahraném rohovém kopu.

O poločase jsme mohli být spokojení, kdyby jsme proměnili jen část z našich šancí. Minimálně pět branek jsem určitě vstřelit mohli, to se však nestalo a po 35 minutách jsme prohrávali 1:3. Ve druhém poločase byl cíl jasný, pokusit se s větším klidem a přehledem zakončovat.

To se nám povedlo celkem 2x a brankou v poslední minutě jsme vyrovnali na 3:3. V tomto zápase se střídaly krásné momenty s často jednoduše pokaženými nahrávkami a hledáním toho nejvíce složitého řešení. Bylo to opravdu jako na houpačce, proto byl celkový dojem takový smíšený. Velkou pochvalu mají však kluci určitě za to, že se nevzdali a dokázali nakonec vyrovnat.

Utkání se zúčastnili: Papež, Průša, Bartoš D., Borkovec, Dovhanyč, Holý, Zlatník, Šveda, Limberg, Stránský.


neděle 20.1.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1844

Další články