Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Výborná konfrontace na Xaverově

Ročník 2006: Výborná konfrontace na Xaverově
V pátek 25.1. jsme nastoupili k prvnímu utkání zimní ligy na Xaverově v novém roce. V prosinci jsme zde odehráli dva vítězné zápasy a navázat jsme na tyto výhry chtěli i v pátek.
9:6
(5:3)
v Pá 25.1.2019 18:00
Xaverov UMT
Xaverov
FC Háje
Diváci: 25,

Komentář

Jelikož nás od pátku do neděli čekaly celkem tři zápasy, nominace tomu byla přizpůsobena. Během zimy chceme posílit i fyzičku, proto jsme v tomto zápase nastoupili v 10 hráčích, tudíž s dvěma na střídání.

Velmi příjemně nás překvapilo tempo zápasu. Tým ze Xaverova dokázal během celého zápasu rychle napadat a vydávat se do rychlých protiútoků. Při tomto náročném stylu hry jim pomohlo i 6 hráčů, které měli k dispozici ke střídání. Zápas snesl ligové srovnání, vidět jsme mohli rychlé, důrazné a akcemi nabité klání.

V úvodu jsme rychle inkasovali, dokázali jsme se však rychle oklepat a utkání otočit na 1:2. Dále jsme si připravovali šance, zasáhli jsme břevno či tyčku. Poté se opět ozvali domácí a rychlými akcemi a nekompromisním zakončením si vzali vedení zpět a dokonce nám brankově i odskočili na 5:2. My jsme se ještě do poločasu stačili oklepat a snížili jsme na 5:3

Druhý poločas pokračoval ve stejně rychlém tempu. Nám se nedařilo zachytávat rychlé protiútoky a ve druhém poločase jsme obdrželi další 4 branky. Sice jsme se rychlou brankou přiblížili ke srovnání, ale dotáhnout se nám soupeře nakonec nepodařilo. V některých pasážích jsme již měli těžší nohy a dozadu nám to tolik neběželo. Ovšem přesně takové utkání jsme potřebovali a domácím děkujeme za skvělou konfrontaci, která oběma týmům hodně dala. Vysoké tempo jsme zvládli pouze s dvěma náhradníky, vytvořili jsme si spoustu šancí, v dalších zápasech se zaměříme i na důslednější zachytávání rychlých protiútoků.

Utkání se zúčastnili: Petrák, Domša, Pechanec, Sobotka, Šveda, Klikar, Slavík, Trnka, Stříbrský, Zlatuška.  


pátek 25.1.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1870

Další články