Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Další turnaj na Květňáku

Ročník 2009: Další turnaj na Květňáku
V sobotu ráno jsme se znovu sešli v tělocvičnách partnerské ZŠ Květnového vítězství 1554 ku příležitosti turnaje ročníku 2009. Turnaj se v zimě uskutečnil již podruhé, díky dobré komunikaci trenérů.
:
v So 26.1.2019 09:00
ZŠ Květnového vítězství 1554
FC Háje
Turnaj

Komentář

Hlavním účelem turnaje je radost, pohyb, co nejvíc herních minut a co největší počet vstřelených branek. Všechny tyto cíle byly s jistotou naplněny. Každé z mužstev si zahrálo 96 minut herního času. Dohromady padlo 154 branek, které byly vždy doprovázeny neskonalou radostí.

Co se hry týče, kluky musím pochválit za neutichající chuť hrát. Mimo fotbal si každý zaslouží pochvalu za to, že na turnaj přišel vybaven vydatnou svačinou. Na tréninku před turnajem jsme o svačinách mluvili a mám radost, že diskuze přinesla své ovoce (často doslova). 😊

Doufám, že obdobný turnaj ještě jednou zopakujeme. Když bude počasí přát, mohli bychom další klání zorganizovat již na venkovních prostorách.

Turnaje se zúčastnili: Pepa Vančura, Ondra Nepožitek, Ondra Kadlec, Ondra Martinec, Dave Neuman, Luky Zelenka, Bobík Kratěk, Kirill Shvets, Míra Mašín, Luky Ulrych, Kubík Jasa, Tobias Paško


sobota 26.1.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1531

Další články