Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2010: Brankář turnaje

Ročník 2010: Brankář turnaje
Tuto sobotu nás ve své hale přivítal tým z Motorletu. Odehrával se opět systém na body. Nebyly zde rozlosovány skupiny, jak na posledním turnaji v Říčanech ale hrálo se tzv. "každý s každým".
:
v So 26.1.2019 09:00
Motorlet hala Lužiny
Turnaj
FC Háje

Komentář

Odehráli jsme celkem 5 zápasů, kde našimi výsledky byly 3 výhry, remíza a prohra. Zápasy trvaly 15 minut a proto všichni kluci měli mnoho času ukázat, co v nich je. Kluci si za svůj předvedený výkon odvezli překrásné 2.místo.

Celý turnaj probíhal v přátelském duchu, který byl doprovázen příjemnou atmosférou. Od všech kluků jsme viděli hru ve vysokém tempu, spoustu pohledných fotbalových akcích a nechybělo i mnoho vstřelených branek. Branku si připsal i náš brankář Ondra Valeš a to hned dvakrát v jednom zápase, netradičním způsobem, kdy mu šel míč proti noze a prudkou střelou přes celé hřiště skóroval.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem klukům za jejich famózní výkon a přístup ke hře. Bylo vidět, že kluci hráli s chutí a každý zápas si užívali. Díky i všem rodičům a zároveň ještě musím pogratulovat Ondráškovi, který si domů odvezl medaili a diplom za brankáře turnaje. 


sobota 26.1.2019 | Michal Černý | Přečteno: 1053

Další články