Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Přátelák s Tempem

Ročník 2009: Přátelák s Tempem
Mrazivého sobotního odpoledne jsme se střetli s Tempem na jejich domácí půdě.
:
v So 26.1.2019 13:30
Tempo UMT.
Tempo
FC Háje

Komentář

Do zápasu jsme vstoupili vlažně a na pohled trochu unaveně. Postupem času jsme se však dostávali do tempa, a tak jsme mohli být svědky pohledného fotbalu.

Alfa omega je rychlost. Pokud zvýšíme rychlost všeho (provedení, přemýšlení, přepnutí…) můžeme být konkurentem i těm nejlepším týmům. Kluci často hledají finální a často složitá řešení, přitom jednoduché rozehrání od brány, či rohu na krátko v rychlém provedení může být nesmírně efektivní.

Ruku v ruce s přehnanou snahou finálních přihrávek však jde i něco, za co každý zaslouží pochvalu. Hrajeme týmově, nesobecky a některé pasy za obránce nebo před prázdnou bránu jsou nádherné.

Míč byl velmi mokrý, stejně tak celé hřiště. Často proto pod nohou míč klukům trochu podkluzoval při různých technických finesách, těch jsme však v zápase mohli pár vidět také.

Po dlouhé době se mi zdálo, že máme důraznější střelu, než soupeř. Mohl to však být jen pocit a každopádně je to stále aspekt hry, na kterém budeme pracovat.

Celkově zápas určitě zasluhuje své označení jakožto první zápas v novém roce. Šlo trochu o rozkoukání a oťukání po vánočním odpočinku. Těšíme se na další zápasy.

Pochvalu zaslouží každý z kluků, který si s sebou přinesl svačinku, díky které hned po zápase doplnil ztracené síly.

Zápasu se zúčastnili: Tom Jiskra, Marťas Sršeň, Honzík Pitro, Honzík Moravec, Mára Kulhánek, Jára Juráček, Miky Juráček, Ondra Tomášek, Dan Závorec, Míša Holý, Vojta Sajler, Matěj Mrzena, Víťa Dovhanych, Fíla Valo, Šíma Jeřábek


sobota 26.1.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1209

Další články