Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Čtvrté vítězství v zimní lize

Ročník 2006: Čtvrté vítězství v zimní lize
V neděli ráno nás čekalo již čtvrté utkání v rámci domácí zimní ligy. Tentokrát jsme se postavili na hřišti proti Cholupicím. V pozápasovém hodnocení kluci často zmiňovali, že byli v první poločase unavení a trvalo jim, než se naplno "probudili".
2:6
(2:2)
v Ne 27.1.2019 08:30
Háje UMT.
Cholupice
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Ač to Cholupice dopředu nemohli vědět, našeho polospánku naplno využili a v úvodu se dostali do dvoubrankového vedení. Hosté se dostávali do šancí, neboť jsme jim to velmi usnadňovali a nechávali jsme jim spoustu prostoru. Měli jsme málo hráčů a pohybu v těžišti hry. To se začalo postupně měnit a po naší vstřelené brance z protiútoku jsme naplno ožili. Do konce poločasu jsme ještě stihli vyrovnat na 2:2 a utkání tak bylo stále otevřené.

O přestávce jsme si jen připomněli, proč se nám podařil závěr prvního poločasu a chtěli jsme na něj samozřejmě navázat. To se povedlo a druhý poločas hráli kluci krásný fotbal. Soupeřovu rozehrávku jsme zachytávali již v zárodku a měli jsme z toho spoustu šancí. Vycházeli nám přihrávky do křídelních prostorů, ze kterých jsme byli hodně nebezpeční. Ve druhé půli jsme vstřelili čtyři branky a naopak žádnou jsme neinkasovali.

Velká pochvala pro kluky, kteří ukázali, že umí šlápnout na plyn a odehrát utkání v rychlejším tempu. Zápas zaslouženě otočili a připsali si v domácí zimní lize již čtvrté vítězství.

Zápasu se zúčastnili: Papež, Dovhanyč, Průša, Borkovec, Bartoš David, Bartoš Filip, Stránský, Holý, Limberg, Šveda. 


neděle 27.1.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1980

Další články