Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Střelecké hody

Ročník 2004: Střelecké hody
V druhém zápase jsme přivítali soupeře z jiného kraje, i když je výsledek vysoký a mohl být i vyšší, tak náš výkon nebyl rozhodně bez chyb a dle představ.
11:0
(5:0)
v So 9.2.2019 10:00
Háje UMT.
FC Háje
Libiš
Diváci: 10,

Komentář

Branky:

5x Alex, 2x Matyáš, 1x Luky, Sam, Vrzy, Hajny

Sestava:

Luky//David = Turbič – Križi – Smolda – Šimi = Kubík – Franta – Vrzy – Sam – Matyáš = Alex ===) Zelí – Hajny

Kdy jindy by měli hráči zkoušet i věci z TJ, než když je slabší soupeř, víme že dostat do kluků změnu těžiště hry, roztahování a komunikace na hřišti chce hodně trpělivosti, ale proč si nenechají poradit, máme společný cíl, užít si hru, na kterou se bude radost dívat, plnou akcí, místo bezhlavého chození do skupiny hráčů a pokusu, zdali mi vyjdou či nevyjdou housle. Pro některé hráče to bylo nakopnutí, i když tento zápas byl určený i těm slabším u nás, jenže je těžké, když potom někam jedou, možnost se rozehrát proti soupeři.

Díky většímu prostoru a času měli naši hráči pré, které dokázali využít střední záložníci, kteří měli podíl na osmi brankách, tahle spolupráce nese ovoce, oba jsou velice pracovitý a šikovní. Jenže bez pomoci a náběhů spoluhráčů, by to sami neuhráli. Dnes si nazul své střelecké kopačky i Alex, který měl velkou chuť a snažil se i spoluhráčům sklepávat míče do šancí. Ne všichni měli štěstí při svém zakončení, takový Kubík se do šancí dostává, ale nejde mu je proměnit, tak snad to brzo přijde. Po zápase nás čeká týdenní pauza a po ní zápasy s Admirou, AFK Malešice Ženy, SK Libuš, Dukla Praha a ABC Braník ženy, to je náš výhled na 14 dnů, jestli to bude bez porážky se teprve uvidí. 


sobota 9.2.2019 | Peter Bíro | Přečteno: 2092

Další články