Starší žáci (2008+2009)

Ročník 05/06: Napínavý konec utkání

Ročník 05/06: Napínavý konec utkání
V sobotu 2.3 jsme odehráli další zápas v rámci zimní ligy na Hájích. Kluci bohužel nevstoupili do zápasu dobře. Avšak po inkasovaných gólech jsme se dokázali zvednout a pokusit se dotáhnout zápas do úspěšného konce, to se nám bohužel nepodařilo.
5:4
(4:2)
v So 2.3.2019 08:30
Háje UMT.
Hrusice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Náš nástup do zápasu byl špatný, během prvních 5 minut jsme inkasovali 3 branky. Což byl pro nás samozřejmě šok, avšak usnadnilo to náš vstup do zápasu. Ještě během prvního poločasu se kluci dokázali dostat do zápasu a také vstřelit branku, která kluky dost psychicky nakopla a najednou to začalo jít. Přihrávky začaly chodit tam, kam byly zamýšleny a celý přechod do útoku byl daleko více přirozený a plynulý.

Občas díky soupeřově taktice hraní na brejky, se nám moc nedařilo zachytiti jejich náběhy, ale o tom jsme se s klukama pobavili a dokázali jsme je poměrně úspěšně odrážet. Soupeř začal ztrácet síly ke konci utkání, což bylo logické, neboť jsme měli více hráčů na střídání a mohli daleko více šetřit síly. Postupným tlakem jsme mnohokrát ohrozili soupeře střeleckými pokusy z hranice vápna, bohužel některé jen těsně minuly branku, nebo je brankář famózním zákrokem chytil.

Naše proměněné góly by spíše patřily do kategorie „urvaných“, kdy kluci ukázali velkou touhu vstřelit gól a povětšinou toho dosáhli z dorážky. Což je v tomto případě velké plus, že zápas nevypustili a snažili se za každou cenu vyhrát. To se nám bohužel nepovedlo, ale posledních 5 minut zápasu jsme tomu byli hodně blízko.

Do dalších zápasů pro nás z toho plyne ponaučení, vstoupit do zápasu už připraveni se správným mindsetem.


sobota 2.3.2019 | Michal Blažek | Přečteno: 2200

Další články