Muži B

Muži B: Slušné výkony bez výsledku

Muži B: Slušné výkony bez výsledku
V neděli odpoledne jsme se sešli na hřišti Dubče. V boji o záchranu byl úkol jasný – bodovat!
1:0
(0:0)
18.kolo v Ne 24.3.2019 15:00
Dubeč T.
Dubeč
FC Háje
Branky Dubeč: 67.Murdych . Diváci: 100,
Sestava FC Háje: Lačík - Rašplička,Hadraba,Souček,Kára(88.Král) - Zbořil(74.Semecký),Panteleev,Linhart,Vostrovský - Látal,Mácha(89.Prokhorenko)

Komentář

O prvním poločase se toho moc říct nedá. Hra byla vyrovnaná a hrálo se především ve středu pole. Ani jeden z týmů si nevyprodukoval významnou střeleckou příležitost. Problém nám často dělala tráva, na jejíž nerovnost nejsme příliš zvyklí, a tak nám míče často odskakovaly. Bylo však vidět, že když se pustíme do kombinace, soupeř nestíhá.

To se nejvíce projevilo na začátku druhého poločasu. Aktivní kraje Vostrovský a Zbořil často útočně podporovali hrotové úročníky Látala a Máchu. Bohužel nikomu se nedařila finální fáze útoku, a tak vše často končilo střelou ze střední vzdálenosti jednoho ze středních záložníků, Panteleeva či Linharta, kteří dobíhali z druhé vlny. Ve velké šanci se objevil Kára, ale obránce jeho střelu zablokoval.

My hráli, soupeř trestal. Po sérii rohů přišel klíčový okamžik zápasu. Míč na hranici malého vápna ve shromáždi hráčů vyboxovával Lačík. Bohužel balon trefil do zad Linharta, od kterého se odrazil přímo na kopačku domácího borce – 1:0.

Naše hlavy šli dolů a soupeř herně vyrostl. Začal nás přehrávat, a ještě jednou se málem radoval. Deset minut před koncem jsme se však ještě dostali do závěrečného tlaku. Z něho vznikl samostatný únik střídajícího Semeckého na branku soupeře. Domácí brankář však své mužstvo podržel fantastickým zákrokem.

Třetí prohra v řadě je pro naše mužstvo krutá. Předvedený herní výkon je slušný a zasloužil by si nějaký ten bod. Věříme, že se to v následujících zápasech změní. Příležitost máme v neděli proti Újezdu nad lesy B, se kterým se nám podzimní zápas hrubě nevydařil.


neděle 24.3.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2604

Další články