Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2010: Výkon na 120%

Ročník 2010: Výkon na 120%
V sobotu 6. 4. 2019 jsme odehráli zápas proti mužstvu Xaverov. Jelikož Xaverov byl pro nás vždy vyrovnaným soupeřem a zápasy vždy končily, těsným gólovým rozdílem, tak jsme byli zvědaví s trenérem Mírou, jak dnešní zápas bude vypadat.
36:18
(14:9)
14.kolo v Ne 7.4.2019 10:45
Xaverov UMT.
Xaverov
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

Bohužel první nepříjemnost nás potkala už na začátku, a to že jsme museli hrát bez střídání, jelikož jsme měli velkou absenci hráčů. Kvůli absenci jsme museli i donominovat jednoho hráče, abychom mohli poskládat dvě hřiště. K zápasu musím říct, že celý zápas předváděli kluci krásný fotbal na obou hřištích. Mohli jsme vidět krásné přecházení kluku jeden na jednoho až jeden na tři, průnikových nahrávek a kombinací. Kluci se nebáli hrát a makali celý zápas na 120% i bez možností střídání. S Xaverovem jsme měli vždy zkušenost, že se jedná o faulující tým a hraje způsobem, který na přípravkový fotbal úplně nepatří, ale to je věc každého klubu. Ale i přesto kluci zvládli toto utkání opravdu parádně. Kluci jako tým hráli jak dopředu, ale i dozadu a každý z hráčů chtěl hrát.

Výsledek sice vypadá, že Xaverov byl jasně lepší, ale podle mě opak byl pravdou, a co se týká fotbalové stránky, naši kluci předvedli mnohem hezčí hru než protější tým.

Na závěr bych chtěl poděkovat klukům za opravdu parádní výkon na hřišti, a věřím, pokud budeme takhle hrát i další zápasy s plným počtem hráčům, tak to bude ještě lepší. Také bych chtěl poděkovat rodičům, kteří po celý zápas klukům fandili a povzbuzovali. 


neděle 7.4.2019 | Jakub Kloboučník | Přečteno: 2240

Další články