Starší dorost

Starší dorost: Šest gólů v síti Kačerova

Starší dorost: Šest gólů v síti Kačerova
Na umělé trávě, která spíše připomínala koberec, jsme si připsali další výrazné vítězství.
0:6
(0:3)
17.kolo v Ne 28.4.2019 17:00
Kačerov UMT.
Kačerov
FC Háje
Diváci: 15,

Komentář

Dosáhli jsme ho proti týmu, který před výkopem budil respekt. Ten nevycházel ani tak z výsledků Kačerova, jako spíše z fyzické vyspělosti některých jeho hráčů. Fotbalovost našich kluků nakonec triumfovala nad silou soupeře.

První minuty utkání domácí hráli velmi důrazně. Rychle k nám přistupovali a snažili se narušovat naši rozehrávku. Kačerov zároveň dohrával všechny souboje. Dominoval v tom jejich útočník, který nevynechal jedinou příležitost, jak rozdat ránu. Přesvědčil se o tom i náš brankář, který utkání dochytal s bolestivě naraženým bokem.

Na důraz soupeře platila rychlá kombinace a také míče za obranu. Právě z takovýchto akcí jsme vstřelili první dvě branky. Po nich aktivita Kačerova pomalu slábla a o našem vítězství nebylo pochyb. Řešila se jen výše naší výhry. Tím spíš, že po půlhodině poslal rozhodčí předčasně do šatny jednoho z domácích hráčů. Po odpískání faulu pronesl na adresu arbitra „to si děláš prdel“. Sudí mu poněkud překvapivě hned ukázal červenou kartu.

Ve zbytku utkání jsme jasně dominovali. Předháněli jsme se v zahazování vyložených příležitostí. O naší převaze vypovídá také fakt, že jsme neinkasovali. Přitom velkou část utkání byl náš brankář velmi omezený v pohybu po už zmiňovaném nešetrném ataku od útočníka domácích.

Kluci udrželi pětibodový odstup na druhém místě od Junioru. Prakticky pouze on už nás ve zbytku sezóny může připravit o tuto příčku, která by měla s velkou pravděpodobností zajistit postup do pražského přeboru. Ke splnění tohoto cíle se můžeme přiblížit v sobotu od 16 hodin a 30 minut na hřišti Nad přehradou, kde přivítáme hráče Zlíchova.

Kačerov porazili: Pospíšil, Kolář, Semecký, Zábranský, Ali Abdullah, Hartman, Vrzal, Hadraba, Mašek, Kostka, Kulhavý, Hůlka, Truong, Nguyen, Krejčí, Novotný


neděle 28.4.2019 | Petr Hartman | Přečteno: 2385

Další články