Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Vpředu v pěti

Ročník 2011: Vpředu v pěti
V neděli v poledne jsme se vydali na výjezd na Střížkov k zápasu s tamní FA Praha.
18:29
(9:11)
17.kolo v Ne 28.4.2019 12:30
Střížkov UMT.
FA Praha
FC Háje
Diváci: 78,

Komentář

Jednalo se o moc hezký zápas, z naší strany velice povedený. Děti se opět krásně prosazovaly v soubojích jeden na jednoho, náznaky kombinací také opět ukázaly, chuť hrát nechyběla nikomu ani chvíli.

Co bych ale chtěl v tomto zápase vyzdvihnout, byla předvedená hra brankářů – nejen, že se jim povedlo na brankové čáře zabránit několika vstřeleným gólům do naší sítě, ale našli v sobě i odvahu a chuť podporovat naše útočné snažení a to v opravdu úctyhodné míře. Velice nám tím pomáhali a vytvářeli tolik kýžené a rozhodující přečíslení. Kluci k tomu navíc přidali i pasáže, kdy v momentě soupeřovy rozehrávky od brankáře místo neaktivního stání na hranici vápna či na brankové čáře pomohli i s obsazením hráčů. To velice stěžovalo soupeřovi jeho rozehrávku a nám se z toho povedlo vytvořit si tlak a několik brankových příležitostí.

I to mělo podíl na tom, že se nám nakonec povedlo vstřelit skvělých 29 gólů.

Děkuji rodičům za podporu dětí.

K zápasu nastoupili: Daník Bohdal, Marťa Čekajlo, Šimi Förster, Kris Gallik, Nomiš Hořák, Vojta Krámek, Jára Motlík, Víťa Mrzena, Váša Novák, Pepa Šesták, Kája Uhlíř, Fíla Vaňáč, Kryšťa Vlach, Monča Zdeňková.


neděle 28.4.2019 | Filip Černík | Přečteno: 2030

Další články