Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Jako na kolotoči

Ročník 2009: Jako na kolotoči
V dalším utkání jsme přivítali soupeře z Cholupic. Díky pozdějšímu příjezdu protihráčů si kluci zahráli fotbálek proti sobě a panovala tak dobrá nálada. Ještě před zahajovacím hvizdem si kluci navrhli vlastní taktiku, na které se shodli, a měla jim přinést vítězství. Zápas se hrál ve formátu 5+1.
:
8.kolo v Ne 28.4.2019 16:15
Schulhoffova UMT.
FC Háje
Cholupice
Diváci: 0,

Komentář

V první čtvrtině kluci plnili taktiku, kterou si vytvořili a soupeře přehráli. Byla to opravdu nevídaná první čtvrtina plná narážeček a nahrávek do běhu. O přestávce byli kluci hladoví po dalších gólech a hrnuli se znovu na hřiště. Co by se tak mohlo pokazit?

Bohužel po přestávce to vypadalo jako by nastoupily dva úplně rozdílné týmy. Soupeř vstoupil do druhé čtvrtiny velice aktivně a rychle vstřelil několik branek. My jsme byli naopak jako opaření, báli jsme se něco vymyslet, nebránili jsme a nechtěli jsme míč. K tomu pomohlo i střídání, které si kluci měli zařídit sami, ale ukázalo se to jako naprosto nezvládnutelné.

Ve třetí čtvrtině se zlepšila hra vzadu, souhra s brankářem a hlavně bojovnost, ze které jsme vytěžili několik branek a na hřišti jsme byli více vidět. Kluci samozřejmě počítali skóre a tak si spočítali, že pokud by hráli tímto tempem i poslední čtvrtinu, tak zápas mohou otočit. Motivace bylo ve vzduchu tolik, že to bylo skoro na kyslíkovou masku.

Poslední čtvrtina byla rozhodně nejstabilnější ze všech čtyř. Zápas byl vyrovnaný, padaly branky na obou stranách. Ani tak jsme se ale nevyvarovali spoustě zbytečných chyb, ze kterých soupeř dokázal vsítit velice často.

Dle mého názoru velice přínosný zápas, který klukům ukázal, že tak jak mají mít hlavu pořád nahoře, když se nedaří, tak by měli držet nosánek raději dole, když je situace opačná.

Koně: Marťas Laube, Luky Ulrych, Tomáš Král, Miroslav Mašín, Jakub Kratěk, Lukáš Zelenka, Jakub Jasa, Pepa Vančura, Ondřej Nepožitek 


neděle 28.4.2019 | Pavel Rašplička | Přečteno: 1366

Další články