Muži B

Muži B: Vítězná šňůra pokračuje!

Muži B: Vítězná šňůra pokračuje!
Muži B vzali svůj boj o záchranu opravdu vážně a o víkendu se jim na domácím hřišti povedlo zvítězit proti silným Třeboradicím.
1:0
(1:0)
24.kolo v Ne 5.5.2019 17:00
Háje UMT.
FC Háje
Třeboradice
Branky FC Háje: 41.Látal. Diváci: 10,
Sestava FC Háje: Lačík - Hadraba,Vostrovský(74.Kára),Dub,Skirdov(81.Zbořil) - Lojda,Soucha,Panteleev,Rájecký - Shuyto(77.Linhart),Látal

Komentář

V kabině panuje dobrá uvolněná nálada a to se odráží i na hřišti. Háječtí vstoupili do zápasu aktivně a na hřišti dominovali. Většina akcí však postrádala úspěšnou finální fázi. Pár minut před koncem první půle jsme se však přesto mohli radovat. K odraženému míči se dostal Látal a z bezprostřední blízkosti prostřelil bezmocného brankáře - 1:0.

Začátek druhé půle se nesl v podobném duchu jako celý poločas první. Z naší herní převahy se nám podařilo vyprodukovat obrovskou stoprocentní příležitost. Skvělými zákroky se však navícekrát zaskvěl hostující gólman. Pojišťující branka by nám přinesla klid a sílu do závěrečných minut. Bohužel vstřelit se nám ji nepodařilo, a tak sílil tlak soupeře a nám docházeli síly.

Naštěstí se nám dařilo soupeře držet dál od stoprocentních příležitostí. Velkou šanci měli hosté tedy za zápas snad jen jednu. Brankář Lačík se však nechtěl nechat zastínit kolegou v hostující brance a svůj tým neskutečným zákrokem podržel. Háječtí se tedy zatáhli a už hrozili jen z rychlých protiútoků. Při nich vždy scházelo pár decimetrů k tomu, aby prošla finální přihrávka a my se ocitli ve stoprocentní šanci.

Poslední minuty utkání mohl brankou okořenit a své jméno znovu zvěčnit střídající Zbořil. Jeho střela byla však ztečována na roh. I tak jsme se mohli radovat, neb závěrečné sekundy jsme pak dohráli u praporku na soupeřově polovině hřiště a mohli jsme oslavovat další cenné tři body.

Pojďme si užívat tuto vydařenou sérii výher. Dobrá nálada v kabině přispívá k velmi slušným výkonům. Pokud budeme fungovat jako tým, zabojujeme za sebe, pomůžeme si na hřišti a budeme nadále spolupracovat, můžeme tuto sérii ještě více prodloužit!


neděle 5.5.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1877

Další články