Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Příprava na příští sezónu

Ročník 2008: Příprava na příští sezónu
Po sérii těžších zápasů nás v neděli čekalo utkání s mužstvem ze Střešovic. Opět jsme hráli v žákovském formátu 7+1, který nás čeká od začátku příští sezóny.
26:6
(13:3)
19.kolo v Ne 12.5.2019 11:30
Háje UMT.
FC Háje
Střešovice
Diváci: 30,

Komentář

Trenér Michal:

Háječtí nám na každou třetinu vypomohli brankářem a 2 hráči do pole – děkujeme! Na rozdíl od minulého utkání s Motorletem jsme tentokrát zvolili rozestavení 3-3-1, což se mohlo jevit jako zbytečně defenzivní, ale všichni hráči měli za úkol útočit a navzájem se zastupovat. Od začátku zápasu jsme soupeře doslova zamkli na jeho polovině, vyhrávali většinu osobních soubojů a zároveň se snažili o kombinaci a roztažení hry. To se nám bohužel ne vždy dařilo a občas jsme pak přijali i pomalejší soupeřovo tempo.

V momentech kdy jsme hru zrychlili, zpřesnili první dotek a zpracování míče do pohybu, tak naše převaha narůstala a některé kombinace se nám i do hodně přehuštěné obrany velmi dařily. Padlo mnoho gólů a naši (háječtí) brankáři udrželi poprvé v sezóně čisté konto. Už tento pátek nás ovšem čeká zápas s Aritmou a to bude mnohem těžší soupeř.

Trenér Matěj:

Zápas se hrál za podmínek, které nás čekají od příští sezóny, tudíž hra 7+1 a třetiny (hrací čas 3x 30 minut). V první části jsme soupeře zaskočili a snažili se vstřelit první branku, což se nám povedlo. Až na jednu chybičku, kterou Střešovice potrestaly gólem, jsme podali nadstandardní výkon. Bohužel jsme to nepotvrdili ve druhé třetině, kdy nás naopak protihráči přehrávali ve všem, zejména pak chuť hrát a větší dravost. Probudili jsme se až za stavu 0:3, do konce zbývalo 5 minut, během kterých jsme dali dva góly, takže je to jen o nás!

Do poslední části jsme se postavili proti tomu "nejsilnějšímu", co Střešovice poskládaly, abychom si opravdu mohli udělat představu o příštím roce. Ve vyrovnané třetině, kdy soupeř hrozil po našich ztrátách a většinu pochytal náš brankář, jsme dotahovali výsledek, nakonec jsme se rozešli smírně 2:2. Toto utkání však ukázalo, že jsme konkurence schopní a při ještě větším úsilí se můžeme příští rok těšit na zajímavé zápasy.


neděle 12.5.2019 | Michael Andronikov, Matěj Soucha | Přečteno: 1608

Další články