Starší žáci (2008+2009)

Ročník 05/06: Další turnaj JVL

Ročník 05/06: Další turnaj JVL
Tentokrát v Kolovratech.
:
8.kolo v So 11.5.2019 17:00
Kolovraty
Turnaj
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Celkový výkon byl celkem slušný. Dařily se nám rychlé kontry a obrana byla celkem pevná, za tři zápasy jsme dostali celkem 11 branek a dali jsme jich 9. Mohlo jich být více, ale neměli jsme (obzvlášť v druhém zápase) dost štěstí. Které jsme naopak měli ve třetím zápase.

Navzdory zápornému skóre jsme však turnaj vyhráli. Vítězství s ČAFC (7:6) a taky s Chabry (2:1) a prohra s Kolovraty (0:4). Jak jsem psal výše, prohra s Kolovraty byla pro nás krutá protože jsme asi třikrát trefili brankovou konstrukci a měli jsme i další šance. Byl to dost vyrovnaný zápas.

Naopak s Chabry jsme měli štěstí a musím říct, že jsme byli docela zodpovědní a obětavý v obraně, takže těsné vítězství bylo zasloužené. Nakonec zápas ČAFC pro nás byl asi nejsnadnější, i když výsledek byl těsný.

Kluci se nejen se soupeřem museli vyrovnat s nepříjemným počasím, ale to bylo pro všechny stejné. Chválím hlavně kluky, kteří měli největší "ice-time" a odehráli celé zápasy, naopak někteří musejí na kondici zapracovat. Ještě musíme zapracovat na lepším se vracení a hlavně tvrdosti a důslednosti v soubojích. Co bylo dobré, to byly náběhy a rychlé kombinace. Takže dobrá zpráva, že jdeme výkonem nahoru ale stále to není náš strop, míst ke zlepšení je ještě spousta, což je vlastně taky dobrá zpráva :D. Takže se neuspokojit a naopak přidat.


sobota 11.5.2019 | Pavel Meluzín | Přečteno: 997

Další články