Starší dorost

Starší dorost: Boj o druhé místo skončil bez vítěze

Starší dorost: Boj o druhé místo skončil bez vítěze
Na kvalitní umělé trávě jsme se utkali s týmem, který nás ještě mohl připravit o druhou příčku v tabulce.
3:3
(1:1)
20.kolo v Ne 19.5.2019 18:00
V Úžlabině UMT.
Junior
FC Háje
Diváci: 47,

Komentář

Vzhledem k osmibodovému rozdílu a počtu zápasů, které zbývají do konce sezony, to byla možnost spíše teoretická. Přiblížit ji k realitě mohla jenom výhra domácích. Ta se nekonala. Výsledná remíza tak zachovala dostatečný bodový odstup, který by nám měl stačit k uhájení druhého místa.

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Hned po výkopu jsme si připravili první šanci. Bohužel jsme ji neproměnili. Dlouho nás to mrzet nemuselo. Už v osmé minutě jsme se po pěkné akci dostali do vedení. V prvním poločase jsme byli jasně lepší. Netýkalo se to však koncovky. Překonat domácího brankáře už jsme nedokázali.

Junior využil tak naší další slabiny. Tou bylo někdy zbytečné předržování míče a série kliček. Ve středu hřiště při takovýchto ztrátách hrozily rychlé protiútoky. Z jednoho z nich jsme inkasovali. Do kabin jsme tak šli s vědomím, že musíme proměňovat šance a vyvarovat se zbytečných ztrát.

Úplně se nám to nepodařilo. Na několik minut jsme vypadli z tempa. Konkrétně po druhém inkasovaném gólu. Po jedné z dalších zbytečných ztrát zahrával Junior trestný kop. Za obranu si naběhli hned čtyři hráči. My jsme na to vůbec nereagovali a inkasovali. Po obdržené brance nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa. Postupem času se nám to podařilo. Výsledkem byla vyrovnávací branka po centru ze strany, kdy jsme domácího gólmana překonali hlavou. Začali jsme být zase lepší a dostávali jsme se do dalších příležitostí. Bohužel opět bez kvalitní koncovky.

Domácím stačil jeden moment, aby se dostali znovu do vedení. Po autu se jejich útočník prvním dotykem perfektně uvolnil a druhým poslal nechytatelnou ránu pod břevno. Ani tento moment nás neposlal do kolen. Bojovali jsme a po prostrčení mezi obránci se náš hráč dostal do pokutového území a vyrovnal. Do konce zápasu už jsme nedokázali vstřelit vítěznou branku. Byť jsme byli o něco lepší, museli jsme se nakonec spokojit s bodem.

Zůstali jsme na druhém místě tabulky. Za tří zápasů nám stačí získat dva body, aby se na tom nic nezměnilo. Platí to pouze v případě, že by Junior už neztratil ani bod. V sobotu na hřišti Nad přehradou nás od 14 hodin a 30 minut čeká zajímavá konfrontace se Zličínem. Ten zatím vyhrál všech 19 zápasů. Má docela zajímavé skóre 112:12. Uvidíme, zda se klukům podaří favorita porazit, nebo mu sebrat body za remízu.

Bod s Juniorem vybojovali: Ali Abdullah, Kolář, Zábranský, Semecký, Novotný, Hartman, Hadraba, Müller, Mašek, Kulhavý, Kostka, Kepka, Coulibaly


neděle 19.5.2019 | Petr Hartman | Přečteno: 2406

Další články