Starší přípravka B (2014)

Ročník 2009: Slunečné utkání

Ročník 2009: Slunečné utkání
V neděli od 16 hodin jsme nastoupili k utkání soutěže JVL proti 1. FC Barrandov. Hrálo se za slunného počasí a na krásném hřišti v areálu ZŠ.
:
10.kolo v Ne 19.5.2019 16:00
Chaplinovo nám.
Barrandov
FC Háje

Komentář

Vzhledem k velkému a nečekanému množství omluvenek, jsme byli nuceni narychlo doplnit tým o dva hráče, kteří již hráli v pátek. Nicméně ukázalo se, že to bylo dobré řešení.

První 2 čtvrtiny byly velice vyrovnané a šance se střídaly na obou stranách. Řekl bych, že o trochu více techniky a rychlosti bylo na naší straně, nicméně branky stříleli spíše hosté. Velký rozdíl byl v tom, že domácí tým má stálé brankáře, kteří likvidovali naše střely a my bohužel inkasovali prakticky z každé vážnější šance. Nicméně kluci stále bojovali a ve třetí čtvrtině přidali na důrazu a střelbě a branky se jim konečně dařilo vstřelit.

Utkání myslím splnilo vše, co jsme chtěli. Vyzkoušeli jsem si situaci, kdy jsme nedokázali z několika střel dát gól a hned z protiútoku gól obdržet a znovu zvednout hlavy a jít bojovat. Často to bylo těžké. Vzhledem k teplému počasí nám i na konci dost ubývaly síly a často i koncentrace na samotný zápas a proto jsem rád, že jsme tým doplnili, protože bez střídání by to pro kluky bylo dost vyčerpávající….!

Chtěl bych velice poděkovat rodičům a příbuzným za fandění a podporu kluků. Závěrečná děkovačka i s tím, že kluci věděli, že gólů dostali více než dali, vypovídá o všem a o spokojenost a radost kluků nám všem jde především.

Hráči: Ondra Nepožitek, Tom Král, Dave Neuman, Luky Zelenka, Luky Ulrych, Míra Mašín, Honzík Pitro, Jára Votípka, Tom Bílek, 


neděle 19.5.2019 | Jaroslav Votípka | Přečteno: 1434

Další články