Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Páteční koncentrace na Aritmě

Ročník 2008: Páteční koncentrace na Aritmě
V pátek si udělal ročník 2008 výlet do Vokovic a stejně jako ročník 2009 sehrál zápas s Aritmou.
42:24
(29:11)
20.kolo v Pá 17.5.2019 17:00
Aritma UMT.
Aritma
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Trenér Michal:

Stále nám chyběl brankář, a tak první půlku vypomohl Maty a druhou Jára, který si zahrál i v poli. Zápasy ve všední dny jsou pro nás z hlediska koncentrace vždy trochu problém a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Začali jsme výborně a šli rychle do vedení, pak jsme na chvilku ztratili chuť hrát a soupeř během několika minut otočil skóre a tím rozhodl o naší těsné prohře v prvním poločase. O přestávce jsme si všechno vyříkali, ale přesto se druhá část odvíjela podobně, jen jsme pro změnu nezvládli začátek poločasu.

V poslední čtvrtině hrál „vypůjčený“ brankář Jára v záloze a svým výkonem strhl celé mužstvo a zasloužil se tak o naši výhru v druhém poločase. Celkově, když pomineme dvě krátkodobé ztráty koncentrace, tak má naše hra stoupající úroveň a některé akce se nám opravdu daří. Zvoláci tímto utkáním odstartovali „anglický“ týden, kdy po pátečním utkání nastoupili k celodennímu turnaji na Karlštejně, který vyhráli a v úterý další mistrovské utkání v hájeckých dresech proti FA Praha.

Trenér Ondra:

Pokud trenér Michal mluvil o výpadcích koncentrace, tak na druhém hřišti se dá hovořit spíše o absolutním nezájmu. První polovinu ani nemá cenu hodnotit. Vstup byl jen odrazem tréninkového nasazení. Soustředěnost, chuť vyhrát a bojovnost zůstala nejspíš v šatně. Tomu také odpovídalo skóre 17:3 pro Aritmu.

Druhá polovina byla oproti první jako nebe a dudy. Změnili jsme úplně vše. Na hřišti nebyl nikdo, kdo by nezačal plně pracovat pro úspěch týmu. Poslední dvě čtvrtiny jsme byli lepším týmem, i když jsme nakonec remizovali 7:7 (pozn. tento tým porazil v prvním poločase Zvoli o gól, takže z naší strany tam zlepšení bylo obrovské). Jsem rád, že to kluci úplně nezabalili a ukázali v druhé polovině, že také umí bojovat a hrát pěkný fotbal.


pátek 17.5.2019 | Michael Andronikov, Ondřej Machač | Přečteno: 1979

Další články