Mladší žáci B (2012)

Ročník 2007: Poslední zápas sezóny

Ročník 2007: Poslední zápas sezóny
V sobotu jsme se sešli na našem hřišti, abychom uzavřeli letošní sezónu. A jelikož bylo předem jasné, že se ještě bojuje o příčky v tabulce, všichni očekávali maximální výkon a také to, že budou padat góly.
4:2
(0:0)
22.kolo v So 1.6.2019 14:00
ZŠ Nad Přehradou T.
FC Háje
Admira
Diváci: 100,

Komentář

Admira je ale velmi vyrovnaným soupeřem, o čemž se všichni mohli přesvědčit od začátku zápasu. Na obou stranách byl cítit respekt a nikdo nechtěl dělat zbytečné chyby. Proto ani střelci obou týmu často v prvních dvou třetinách nehrozili a pálili spíše sporadicky.

Do třetí části už jsme ale nastupovali s vědomím, že je třeba být týmem, který dá první gól. To se nám brzy povedlo díky krásné akci kanonýra posledních zápasů - Honzika Kuneše. Jak už to tak bývá, tahle trefa zafungovala jako povel pro další odvážlivce a velmi brzy skóroval David Svoboda a Tomáš Hofman. Oba dva luxusní střelou z dálky. Až je nám líto, že takhle nestřílí častěji. Osobně bych jim tyto góly pouštěl opakovaně na videu, aby viděli, že v jednoduchosti je síla:-)

Přestože jsme se dostali do vedení 3:0, soupeř se nevzdával a bylo jasné, že se ještě o výsledek chce poprat. První gól na 3:1 jsme dostali po zmatku před naší bránou, kdy Tadeáš střelu vyrazil, ale už jsme nedokázali míč odehrát. Naštěstí jsme hned vzápětí vyslali jasný signál, gól na 4:1, který ukázal, že vítězství už si vzít nenecháme.

I tak jsme ještě dostali gól z brejku a konec byl poměrně dramatický. Zvláště, když si Tadeáš po jednom zákroku natáhl sval a zdálo se, že bude muset střídat. Vše ovšem ustál, stejně jako celý skvělý tým.

Zápas skončil zaslouženým vítězstvím - notně podpořeným motivací trenéra, který slíbil pizzu:-) Získali jsme potřebné body, ale stále čekáme na výsledku dalších týmů, které určí konečné pořadí.

Už teď ale můžeme všem klukům gratulovat k výkonům jarní části a skvělým výsledkům. Velké díky trenérům a celému realizačnímu týmu. A samozřejmě, díky všem rodičů a divákům, kteří chodili na zápasy fandit.

Těším se na další sezónu.


sobota 1.6.2019 | Petr Balon | Přečteno: 2195

Další články