Předpřípravka A (2017)

Ročník 2012: Povedený Letní Háje Cup

Ročník 2012: Povedený Letní Háje Cup
Velmi povedený turnaj, plný vyrovnaných zápasů.
:
v So 8.6.2019 09:00
ZŠ Nad Přehradou T.
FC Háje
Turnaj

Komentář

Všichni naši borci dali do zápasů to pravé hájecké srdíčko. Byl zde vidět určitý posun, a to hlavně v sebevědomí. Na rozdíl od minulých zápasů, kdy jsme se zvučných soupeřů báli už před výkopem, dnes byli všichni chlapáci nahecovaní a rozhodnutí, ukázat co v nich je. A na našich výkonech to bylo znát. Vedení míče v rychlosti, kličky v pohybu a přesná střelba ozdobili celý turnaj.

Musím všechny kluky pochválit i za bojovnost a obětavost, když někdo ztratil merunu, další dva se za něj vrátili a míč vybojovali. Samozřejmě, je zde spousta herních činnosti, které musíme vypilovat. Ale celkově musím turnaj zhodnotit jako velmi povedený, a to i díky výkonům rozhodčích, kteří zbytečně nepřerušovali a nechávali hře spád.

Jsem rád, že jsme předvedli takto odvážné výkony, které oba naše týmy posunuly do výkonnostně rychlejší skupiny, kde jsme si mohli vyzkoušet více náročných zápasů. Na závěr bych chtěl jen říct, že jsem opravdu hrdý na naše úžasné fanoušky, kteří naše týmy podporovali za jakéhokoliv stavu, a hlavně nepokřikovali na kluky, jak mají hrát.


sobota 8.6.2019 | Ondřej Kára | Přečteno: 1488

Další články